kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Okulda büyük şok!
Bir Türk kızının da aralarında bulunduğu 3 öğrencinin taciz edildiği İsviçre'deki Aiglon Koleji'nde okuyan bir başka Türk öğrenci J.H. dehşeti anlattı

DÜNYANIN tanınmış ailelerinin çocuklarının gittiği İsviçre'nin Fransız kantonundaki Villars-Sur-Olln şehrinde, Aiglon Koleji'nde meydana gelen tecavüz olayı İsviçre'de günün konusu oldu. Bir Türk kızının da tacize uğradığı olayla ilgili konuşan, okulun bir başka Türk öğrencisi J.H herkesin çok korktuğunu belirterek, olayın öğrenilmesinden sonra tüm ailelerin okul yönetimini ve çocuklarını arayarak bilgi almaya çalıştığını söyledi. J.H.'nin anlattığına göre, okul yönetimi, telefonla bilgi almakla yetinmeyip okula gelen aileleri ikna etmek için çabalarken, öğrencilerden de dışarıya bilgi vermemelerini istedi.

Yaşları 15-16 olan 3 genç kızın kaldığı odaya gizlice girerek, spreyle kurbanlarını bayıltıp sabaha kadar tacizde bulunan ve Yeni Zellanda'lı J.F.'ye tecavüz edip kaçan sapık heryerde aranıyor. Olayın kurbanı olan 3 gençkız ise girdiği şoktan dolayı hastaneye kaldırıldı.

İsviçre polisi olayın nasıl meydana geldiğine dair çeşitli faraziler üzerinde duruyor. Polis yaptığı açıklamada saldırganın büyük bir erkek bile olsa üç kızla başetmesinin imkânsız olduğunu vurgulayarak, sapığın okul içinden biri olduğu ihtimalini değerlendiriyor.

Derya DERVİŞ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır