kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Yatçılıkta Türk -Yunan işbirliği
Antalya'dakİ bir denizcilik şirketi, Ege adalarına gelen yatçıları Türkiye kıyılarına çekebilmek için Yunan deniz acenteleriyle işbirliği başlattı. Günmar Denizcilik Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cahit Arıtürk, yaptığı açıklamada, dünya turizm hareketi içinde yatçılığın çok önemli bir yer tuttuğunu, Akdeniz'de her yıl 200 binden fazla yatın dolaştığını söyledi.

İhraç ürünü fuarı Bağdat'ta
Türk İhraç Ürünleri Fuarı, 17-21 Nisan tarihleri arasında, Bağdat'ta düzenlenecek. Forum Fuarcılık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenecek fuara çok sayıda Türk firması katılacak. Fuarda, otomotiv, gıda, elektrikli cihaz, pompa, jeneratör gibi ürünler sergilenecek. Forum Fuarcılık Koordinatörü Meral Dinçer, KEK toplantısına katılan işadamlarının 200 milyon dolarlık iş bağlantısıyla Irak'tan döndüğünü kaydetti.

Civan'a 3 yıl hapis istemi
Civangate Skandalı'nın baş kahramanı Engin Civan hakkında, kurucu ortaklarından olduğu kooperatifte usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şişli Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanıkların "görevi kötüye kullanmak" suçundan TCK'nın 240. maddesine göre 1 yıdan 3 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmaları istendi. Tolga ATAR

Finansbank'tan AKUT'a destek
Finansbank, AKUT'un kuracağı Eğitim Merkezi'ne destek kampanyası çerçevesinde ilk ay AKUT hesabına yaklaşık 17.1 milyar lira aktardı. AKUT hesabına, Finansbank Kredi Kartı kullanıcılarının yurtiçi ve yurtdışında yaptıkları alışverişler, nakit çekimler sonucu oluşan toplam cironun belli bir oranı her ayın sonunda aktarılıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır