kapat

18.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hırsımdan uyuyamadım

*Ergin Çakır (Kamyon Şöförü 39)
Dünkü maçta Galatasaray'ın İspanya'nın en iyi takımlarından birini eze eze yenmesine ise çok sevindim. Bence bu büyük bir başarıdır. Doğal olarak bu başarıyı kendi takımım Fener'den de beklerim. Eğer aynı durumda Fenerbahçe olsaydı Galatasaraylılar'ın da benim hissettiğim duyguları hissedeceğine eminim. Önemli olan Türk insanının başarısı.

* Mehmet Esendal (Manav 45)
AB adayı bir ülkenin vatandaşı olarak, Galatasaray'ın mutluluğunu paylaşmak zorunda değilim. Kendimi Avrupalı hissediyorum. Avrupalı bir Fenerli olarak maçta Mallorca'yı tuttuğumu itiraf ederim. Sonuçta benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Maçı Galatarasay kazınınca da hırsımdan uyuyamadım.

*Arif Polat (Esnaf 34)
Fenerbahçe her zaman gündemin birinci sırasında yer alırken şimdi alt sıralara düştü. Hatta alay konusu oldu. Bir Türk takımının başarısıyla her zaman gurur duyarız. Fakat gönül isterdi ki benim takımım Fenerbahçe bu başarıların altına imza atsaydı. Fenerbahçe'ye yakışan da budur.

* Fevzi Sarıtaş (İşportacı 49)
Fenerbahçe'nin de Galatasaray gibi Avrupa'da başarılı olmasını istiyorum. Fener yıllardır Avrupa'da bize çile çektirdi. Yıllardır alamadığım zevki Galatasaray'ı izlerken alıyorum. Aldığı başarılardan dolayı gurur duyuyorum çünkü adamlar oynuyor ve hakediyor. Şunu da açıkça söyleyeyim Fener üç yıl bu seviyeye gelemez. Çünkü istikrar yok.

*Rıfkı Görür (İşçi 26)
Bunca yıldır Fenerliyim ama dün akşam tuttuğum takımı değiştirip Galatasaraylı oldum. Çünkü yenilmekten bıktım, utanır oldum Fenerbahçe'den. Nasıl olsa Cumhurbakanımız Süleyman Demirel de Siyaset Meydanı'nda yenen takımı tuttuğunu açıkladı. Ben de artık yeneni tutacağım. Fenerbahçe'yi bu hale getirenler utansın.

*Latif Kütük (Esnaf 30)
Dün akşam bir şeye karar verdim. Türkiye'de Fenerliyim Avrupa'da Galatasaraylıyım. Çünkü benim Fenerbahçem artık bana umut vermiyor, beni rezil ediyor. Ne yapayım, bari Avrupa'da sevinen taraf olayım. Fenerbahçe ölü eşşeği andırırken yeni doğan çocukların Fenerbahçeyi tutacağına da inanmıyorum.

*Süleyman Albayrak (Memur 28)
Bir Fenerli olarak Galatasaray'ı sevmem ama Avrupa başarısından dolayı gurur duyduk. Galatasaray fazla heveslenmesin. Bu sene kupayı alsınlar seneye görüşürüz.

*Tuncay Ardahan (Lokanta işletmecisi 29)
Ben Galatasaray'ın kazanmasına sevinmedim. Şimdi bir Fenerli olarak beni Galatasaralılar kızdıracak. Sanki Fener'i yenmiş gibi sevinecekler. Bu yüzden Galatasaray Mallorca'yı yenince sıkıntıdan bir paket sigara içtim. Keşke yenilselerdi. Ancak heveslenmesinler yarı finale çıkamayacaklar. Mallorca onları Alisamiyen'de en az 4-0 yenecek. Rövanşta bütün kalbimle İspanyol ekibini destekleyeceğim.

HABER MERKEZİ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır