kapat

14.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün sevdikleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Sevdiklerinizin güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) İletişime önem vereceğiniz hareketli bir gün. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışacağınız ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçmeniz mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Yönetici gezegeniniz Ay'ın burcunuzda bulunması sizi oldukça duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapnak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular önem kazanabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan beden ve ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Bu tavrınız maddi açıdan gelişmenizi olumlu etkiliyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyeceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Ortaklaşa çalışmalardan para kazanabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İş konusunda detaylı çalışmalara önem vereceğiniz yoğun bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceğiniz işlerde başarılı olabileceğiniz görülüyor. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da uygulamayı ihmal etmeyin.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Burcunuzdaki Mars'tan ve Yengeç'teki Ay'dan çok tatlı açılar alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Romantik konularda çok başarılısınız.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır