kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Süren bastırıyor
Yalman, Canaydın ve Cansun'dan sonra Süren de başkanlık için renk seçti. G.Saray Başkanı, "Tek liste ile olursa varım. Yoksa bayrağı devrederim" dedi

Yarış 4 adayla başladı
G.Saray'da başkanlık yarışı 4 adayla başladı. 25 Mart'ta yapılacak genel kurul için dün renk seçimi yapıldı. Adaylardan Alp Yalman ve Özhan Canaydın toplantıya şahsen katılırken, Mehmet Cansun, M.Bülent Özkun'u, Faruk Süren ise danışmanı Bülent Tulun'u gönderdi. Yalman mavi, Süren yeşil, Cansun kırmızı ve Canaydın sarı oy pusulasını çekti.

Süren tek liste istiyor
Adaylığı herkesi şaşırtan Süren, "Kongreye kadarki 22 günde çok şey değişebilir. G.Saray'ın gelmiş olduğu demokratik ortam ne olursa olsun, bulunduğu nokta çok adaylı bir seçimi kaldıramaz. Tek liste halinde seçime gidilebilirse seve seve çalışırım. Aksi takdirde, bayrağı devrederim. G.Saray'ın bulunduğu nokta büyük vizyonlar, büyük birleşimler gerektiriyor. Ayrılıklar değil" açıklamasını yaptı.

Gözler mali kongrede
Canaydın ise, "Birleşme için G.Saray'ın menfaatlerinin gereğini yaparız. Biz daha önce birlikte çalışmış insanlarız" dedi. Şu andaki 4 adaydan Yalman başkan, Süren başkan yardımcısı, Cansun genel sekreter, Canaydın ise üye olarak 1994-96 yönetimindeydi. G.Saray'da bugün Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'nda mali genel kurul toplanıyor.

GÖKMEN ÖZDEMİR - TARIK ERÇEVİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır