kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cimbom gol attıkça o dayak yiyor
Cimbom gol atıyor; Fatih Terim, Müfit Erkasap'a bir yumruk çakıyor... Cimbom gol atıyor; Terim, Erkasap'a bir tokat indiriyor! Galibiyet demek çürümüş bir omuz, kızarmış bir yanak Erkasap için!

İki arkadaşın dostlukları ise gençlik yıllarına dayanıyor. Urfalı Müfit ile Adanalı Fatih, Galatasaray'da futbol oynarken tanışıyorlar. Terim'in takım kaptanı olduğu o "hızlı" delikanlılık günlerinde en yakınındaki isim yine Müfit Erkasap... Saha dışında olduğu kadar, saha içinde de müthiş uyumlular. Sağbek Müfit ile libero Fatih, Galatasaray defansında ayrılmaz bir ikili oluşturuyorlar.

Kader ikisinin yolunu teknik direktörlük macerasında da kesiştiriyor. Fatih Terim, 1996-97 sezonunda Cimbom'un başına tam yetkili gelirken, bir numaralı yardımcısı olarak Müfit Erkasap'ı seçiyor. Onlarınki profesyonel bir ilişki değil; ölümüne bir dostluk. Kızı Begüm'ün ameliyat olduğu günlerde Erkasap en büyük desteği Terim'den görüyor. İyi günleri de, kötü günleri de beraber geçiriyorlar. Öyle ki, takım kampa gittiği zaman Erkasap'ın eşi Nurgül Hanım, Terim'in eşi Fulya Hanım'ın evinde kalıyor. İki aile haftanın 7 gününün en az 5'inde görüşüyorlar.

Terim-Erkasap arkadaşlığının ilginç bir örneği de Dortmund maçında görülüyor. Hagi'nin ikinci golünden sonra Terim, can arkadaşı Müfit'i sevinçten tokatlıyor! Tırnağıyla kazıya kazıya bu noktaya gelen Terim, geçmişten hıncını adeta böyle çıkarıyor. En yakın arkadaşıyla gol sevincini bu tokatlarla paylaşıyor. Bu tokatlarda sevgi var. Dostluk var. Sıcaklık var.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır