kapat

04.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Farkları dizaynında
Cenevre Otomobil Fuarı tüm ihtişamıyla devam ediyor.

2 Mart gününden bu yana onbinlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda, ticari olarak büyük potansiyel barındıran modellerin yanı sıra, uçuk kaçık otomobiller de göze çarpıyor. Bu otomobiller fuarı gezmenin en eğlenceli kısmını oluşturuyor

Seat'dan sıradışı model
Sade halk otomobilleri üretmesine alışık olduğumuz Seat, Cenevre'de Salsa modeli ile geleceği gösteriyor. 3 litre 250 HP'lik bir V6 motora ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip otomobil oldukça sportif sürüşlere imkan tanıyor. Ön konsolda bulunan MDC düğmesi ile otomobildeki ön konsolun görüntüsü, sürüş pozisyonu, iç aydınlatması değiştirilebiliyor.

Oto-motosiklet
TWİKE Me adını taşıyan otomobil, üç tekerlekli yapısı ile ilgi çekiyor. 11 HP gücünde elektrikli motora sahip araç daha ziyade şehir içi kullanım için tasarlanmış.

Savaş uçağı gibi
İtalyan designer Bertone'nin çizgisi "Slim Y2K", iki koltuğa ve 505 cc'lik motora sahip. Savaş uçaklarındaki kokpiti andıran görüntüsü var.

Yılın Cabrio'su
Frankfurt Otomobil Fuarı'nda konsept otomobil olarak sergilenen Opel Speedster, Cenevre'de artık seri üretime hazır bir otomobil olarak yer alıyor. "Yılın Cabrio'su" ödülünü alan, iki koltuklu alüminyum otomobil, 2.2 litre 147 HP'lik bir motora sahip. Oldukça sportif bir performansa sahip, ortadan motorlu roadster sonbahardan itibaren piyasada.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır