kapat

19.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kritik 24 saat
Bugünkü Mali Kongre'de Aziz Yıldırım yönetiminin ibra edilmesi oya sunulacak. Yıldırım'ın en büyük kozları Şadan Kalkavan&Selim Soydan. Küçük ise muhalefetin desteğini arkasına aldı

7524 kişi oy kullanacak
F.Bahçe Kongresi bugün start alıyor. 7 bin 524 üyesinin oy kullanabileceği kurulda bugün başkan adayları son konuşmalarını yapacaklar. Ayrıca 30 trilyon 380 milyarlık 2000 bütçesi de oylamaya sunulacak. 1550 üyenin ilk kez oy kullanabileceği açıklandı. Yıldırım, Vefa Küçük ve Lütfü Tomuş'un kapışacağı kongre, iki yıl öncesinin de rövanşı olacak.

Yıldırım'dan sıkı liste
Aziz Yıldırım'ın listesine girmesi kesinleşen isimler şunlar: Nihat Özdemir, Nihat Özbağ, Vedat Olcay, Tahir Perek, Şadan Kalkavan, Selim Soydan, Hulusi Belgü, Necdet Ersoy, Abdullah Kiğılı, Hava Kuvvetleri eski Komutanı İlhan Kılıç ve 1907 Derneği Başkanı Murat Özaydınlı. Muhalefet rüzgârını arkasına alan Vefa Küçük ise Gürbüz Refioğlu, Abdullah Acar gibi ağır topların yönetime girmemesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Küçük'ün kozları
Yönetici adaylarının tehdit edildiğini öne süren Küçük'ün listesinde ise Ömer Çavuşoğlu, M.Ali Aydınlar, Yusuf Duru, Nuri Tuna, Atv Genel Müdürü Fatih Edipoğlu, Sedat Hayran, Faruk Bayhan yer alıyor. Son dakikaya kadar listelerde büyük sürprizlerin yaşanabileceği bildirildi. Metin Aşık da Küçük'ü "dışardan" destekliyor.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır