kapat

18.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Maçta siyaset üstü koalisyon!
Ankaragücü ile Galatasaray'ın önceki geceki karşılaşmasında şeref tribünü Meclis Genel Kurulu'nu aratmadı. Politikacılar, parti farkı gözetmeksizin Galatasaray için heyecanlandı.

MECLİS Genel Kurulu'ndan kendisini kulislere atan Milletvekilleri bir yandan saatlerine bakıp bir yandan da birbirlerine davet çıkartıyordu: "Haydi maça maça!"

Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu; hepsi bir olup Galatasaray'ın Ankaragücü ile oynayacağı Federasyon Kupası yarı final maçı için 19 Mayıs Stadı'na akın etmeye başladı. Koyu Galatasaraylı Mehmet Ağar ilk gelendi. Spor Yazarları Derneği'ne gelip Galatasaray'ın şöhretli eski futbolcuları ile oturup maça konsantre oldu. Galatasaray üzerine sohbet etti ve öz kardeşinden yakın arkadaşı Fatih Terim'i öve öve bitiremedi. Sonra da şeref tribünü yerine spor yazarları tribününe çıkıp gönlünce maçı izledi. Ağar, bir spor yazarı gibi maç sırasında da yorumlar yaptı.

MAÇ BAŞLAMADAN YETİŞTİ
Ya Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu? Hastalık derecesinde tuttuğu Fenerbahçe'nin maçlarına gelemeyen eski futbolcu Metin Bostancıoğlu, maç izleme zevkini tatmin için Galatasaray'ın Ankara'ya gelmesini fırsat bildi. Merdivenleri üçer-beşer çıkarak şeref tribününde yerini aldı. Gönlü elbette Ankaragücü'nün yenmesinden yanaydı. Fenerli Milli Eğitim Bakanı maçı Galatasaray kazanınca hafif öfkeli "Bu Galatasaray'ı bu sene geçmek çok zor kardeşim. Hem şanslılar, hem de fazla takım oldular" diyebildi. Maliye Bakanı Sümer Oral, aynı zamanda Çin'de bulunan İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'a vekalet ediyordu. Bunca işinin arasında küçük bir maç molası vererek o da şeref tribünündeki yerini aldı. Ancak rahat bırakılmadı. Etrafını çeviren milletvekillerinin ödenek isteklerini "arkadaşlar şu Galatasaray'ımızın keyfini çıkartalım sonra konuşuruz" diyerek savuşturdu ve maç biter bitmez de stattan ayrıldı.

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz son anda fikir değiştirince onun için hazırlanan koltuğa vekaleten oğlu Hasan Yılmaz oturdu. Korumalar eşliğinde H harfi işlemeli sarı kırmızı renkli şapkası ve Galatasaray formasıyla gelen Hasan, galibiyeti ayakta alkışladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır