kapat

18.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sibel Can'ın sevgilisine hapis
ÜNLÜ şarkıcı Sibel Can ile evleneceği söylenen müteahhit Sulhi Garan Aksüt, sahtecilik yaptığı iddiasıyla yargılandığı Kadıköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kadıköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Sulhi Garan Aksüt katılmazken; kardeşi Yusuf Ziya Aksüt ile ortakları Aybeyi Heper hazır bulundu. Necati Dağlı adlı kişiye 5 adet sahte senet verdikleri iddiasıyla sahtecilik suçundan yargılanan Aksüt kardeşler haklarındaki iddiayı kabul etmezken; ortakları Aybeyi Heper ise son savunmasında "Ekonomik darboğazdan dolayı bazı yanlışlıklar yaptık. Amacımız başkalarına zarar vermek değildi" dedi.

Mahkeme heyeti Sulhi Garan Aksüt, kardeşi Yusuf Ziya Aksüt ile ortakları Aybeyi Heper'in 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Aksüt kardeşlerin Aybeyi Heper ile birlikte Koala Dış Ticaret Limited Şirketi adında bir inşaat şirketleri var. Yine Kadıköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başka bir suçtan yargılanan sanıklar, bir süre önce bu iki ayrı davadan yaklaşık 4 ay hapis yattılar.

Saniye ERGÖNÜL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır