kapat

18.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hücresini şeytan tapınağına çevirdi
Ortaköy Mezarlığı'nda bir genç kızı öldürüp cesedine tecavüz eden satanistlerden Ömer Çelik, cezaevindeki hücresini de 'şeytanın evi' yaptı

Şeytana tapanlar olarak bilinen "Satanist" grubun üyelerinden olan ve Ortaköy Mezarlığı'nda geçen yılın eylül ayında Şehriban Coşkunfırat adlı genç kızı, Gülşah Zinnur Dinçer ve Engin Aslan ile birlikte öldürdüğü iddiasıyla idam cezası istemiyle yargılanan Ömer Çelik, şimdi de tutuklu bulunduğu Kartal Özel Tip Cezaevi'ndeki hücresini satanist kilisesine çevirdiği öğrenildi.

İşledikleri cinayetle kamuoyunda bir anda tüm dikkatleri üzerlerinde toplayan Satanist grubun üyelerinden Ömer Çelik'in, infaz koruma memurları ile sık sık ağız dalaşına girdiği öğrenildi. Diğer tutuklulara oranla daha az ziyaretçisi gelen ve daha çok Satanist grupların yaptığı müzikleri dinleyerek, bu tarz kitapları okuyan Çelik'in, şeytanla da irtibat kurduğunu iddia ettiği belirtildi.

TEHDİT SAVURUYOR
Çelik'in, bir ihtiyacı olup olmadığını soran gardiyanlara "Sonunuz geldi. Şeytanın elçisi olarak söylüyorum. O infaz emri verdi. Hepiniz öleceksiniz" diyerek tehditler savurduğu öne sürüldü. Ömer Çelik'in, hücresinde meditasyon yaparak Latince olduğunu iddia ettiği birtakım dualarla şeytana ibadet ettiği belirtiliyor. Ayrıca yasadışı İBDA-C örgütü militanlarının da aynı cezaevine getirilmesiyle strese girdiği ve örgütün elebaşı Salih Mirzabeyoğlu ile 29 adamının gıyabında sürekli küfür ettiği de öğrenildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır