kapat

03.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yıkın bunları
Büyükşehir Belediyesi'nin raporuna göre Yerebatan'ı kurtarmak için üzerindeki binaları kaldırmak şart
Otopark değil Mercan!
EMİNÖNÜ'ndeki Mercan Yokuşu'nda eşi görülmemiş bir trafik rezaleti yaşanıyor.
Şimdi hedef kırık karne sığınma evi
Kırık notları yüzünden anne-baba dayağı yemekten korkan küçükler sığınıp korunacakları merkezlerin kurulmasını istiyor
Maaşa karşılık jeneratör
103 işçi 150 milyar lira tutarındaki maaş ve ikramiyelerine karşılık çalıştıkları tekstil holdinginin Merter'deki merkez binasında bulunan kesintisiz güç kaynağını haczettirdi
Marmara 'acil kurtarma planı' bekliyor
İSTANBUL Barosu tarafından düzenlenen "Uluslararası Sözleşmeler Işığında Çevre Hakkı ve Boğazlar Sorunu" yuvarlak masa toplantısının sonuç bidirgesi yayınlandı.
5 yıl daha böyleyiz
Büyükşehir Belediyesi'nin şehiriçi ulaşıma soluk aldıracak projeleri yeterli kaynak sağlanabilirse tam olarak ancak 2005 yılında devreye girecek
Uçma başkan!
Parasızlıktan kıvranan, personeline maaş veremeyen Maltepe Belediye Başkanı Bahtiyar Uyanık, gerçekleşmesi olanaksız projeler üretip rüya aleminde yaşıyor
Burasının adı cadde!
Gaziosmanpaşa sakinleri 2.5 yıldır bitmeyen kazılardan bıktı
Belediyede şef sahada komiser
KADIKÖY Belediyesi Tarife Şefi Hüseyin Akmaz, hafta sonlarında da Fenerbahçe Stadı'ndaki maçlarda saha komiserliği yapıyor.
Yuvana dön çağrısı
32 belediye başkanından 11'i ilçesinde oturmuyor. Vatandaş içerliyor, tepki gösteriyor: Başkan bizden oy aldı, aramızda yaşamaya tenezzül etmiyor!
Barda depremzedeler yararına konser
İSTANBUL Kültür ve Sanat Vakfı ile Pozitif Tanıtım Üretim A. Ş.'nin katkılarıyla Beyoğlu Babylon Bar'da "17 Ağustos Depremini Hatırlayalım" adı altında bir konser verildi.
740 ton portakal çürüyor
KABATAŞ açıklarında meydana gelen deniz kazasından sonra deniz polisinin Büyükdere'de beklettiği Aleksandr Arzhavrin adlı kuru yük gemisindeki 740 bin ton portakalın çürümeye başladığı bildirildi.
Dayanamadı
Evladını öldüren eşine isyan eden acılı annenin "Bu caniyi asın" şeklindeki feryatları yürekleri parçaladı
Gelinin dramı
Baygın haldeyken tecavüzcü İsmail Özlü'nün eşi tarafından fotoğrafları çekilen Nicole, komploya rağmen mahkemede susmadı
ELM Sokağı boşaldı
Kartal'daki "mezar ev"lerin olduğu sokakta yaşayanlar evlerini terketti. HİZBULLAH vahşetinin yaşandığı semtlerde oturanlar, korkudan evlerine giremiyor.
Sansar Şeyho!
300 tane kasa soydu. 18 yıl kesinleşmiş cezası var... 3 avukat tutup 4 ayda tahliye oldu...
Osmanbey'i masaya yatırın
Osmanbey esnafı, semtteki otopark sıkıntısı yüzünden vatandaşın alışverişe gelmediğini söylüyor ve bu soruna derhal çözüm bekliyor
İstanbul ateş hattında
17 ilçe belediyesinin yetkilileri, İstanbul'un her tarafının benzin istasyonu, yanıcı ve parlayıcı madde üreten atölyelerle dolu olduğunu belirterek, çözümün sanayi bölgeleri oluşturmaktan geçtiğini söyledi
Yeni diyabet merkezi
ŞEKER hastalarını tedavi etmek ve bakımlarını sağlamak amacıyla kurulan Türkiye Diyabet Tedavi ve Eğitim Vakfı'nın, Bakırköy Belediyesi'nin de katkılarıyla gerçekleştirdiği Bakırköy Diyabet ve Tedavi Merkezi'nde şeker hastalarına her salı günü ücretsiz tedavi ve bakım kampanyası başlattı.
KISA KISA KISA


ERDAL ÇETİN
Kapıdaki tuzak
KAPIDAN alışveriş güvenli bir şey değil. Bu yöntemle alışveriş yapanlar risklerini de göze almalı. Ama bu risklerin arasına baskı ve tehdit girince iş biraz aşırıya kaçıyor.

ATİLLA DORSAY
Şişli'de araba, park ve parkomat sorunu
Nerdeyse bir yıl oluyor... Belediye seçimlerinden sonra Şişli Belediye Başkanı olarak göreve başlayan sempatik ve karizmatik Mustafa Sarıgül, Şişli'nin yan sokaklarını trafiğe kapatarak yaya yolu haline getireceğini ve bu konudaki kararı Şişli halkıyla birlikte alacağını söylemişti.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır