kapat

18.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayata döndüren aşk
Oğlu Umut'un ölümünden sonra yasa giren Nazire Dedeman, dünya evine girdiği işadamı Sedat Şengül'le birlikte yeniden yüzü gülmeye başladı

OĞLU Umut'un ölümünden sonra yasa giren Dedeman Otelleri Başkan Yardımcısı Nazire Dedeman yeniden hayata döndü. 3 ay önce birlikte olmaya başladığı işadamı Sedat Şengül ile dünya evine giren Nazire Dedeman, yüzü yeniden gülmeye başladı.

Adına vakıf kurduğu oğlu Umut'un ölümünden sonra yüreğinde derin acıyla "Silaha Hayır" kampanyası düzenleyen, gençleri şiddetten uzaklaştırmak için mücadele veren Dedeman, yaşadığı aşk sayesinde yeniden hayata döndü. İşadamı Sedat Şengül'le dünya evine giren Nazire Dedeman, yeni yılı, eşiyle birlikte yakın dostları Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Boğaziçi'ndeki ev partisinde karşıladı.

DOSTLARIYLA...
Aralarında ünlü sanatçı Orhan Gencebay, Mehmet Baltalı ve Yılmaz'ın eşi Sibel Bilgiç'inde bulunduğu grup ile son derece eğlenceli geçen bir gecede objektiflere poz veren Nazire Dedeman ve Sedat Şengül birlikteliklerini de ilan ettiler.

Yaptığı hayırlı işlerle adını duyurmayı başaran Dedeman Otelleri Başkan Yardımcısı Nazire Dedeman şimdilerde yeni eşiyle mutluluğunu yaşarken, bir yandan da rahmetli oğlunun adına kurduğu Umut Vakfı'nın "Umut 2000" projesi için harıl harıl çalışıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır