kapat

16.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kırca'nın Ecevit'e grip centilmenliği
Grip olan Ali Kırca hassas davranıp "Yılın Adamı" Ecevit'e elini uzatmadı ama, Başbakan'ın ısrarına da fazla uzun süre karşı koyamadı

atv tarafından "Yılın İsmi" seçilen Başbakan Bülent Ecevit, ödülünü önceki akşam Yayın Grubu Başkanı ve Murahhas Üyesi Zafer Mutlu'nun elinden aldı. Ecevit için atv ve SABAH'ın Karum İş Merkezi'nde bulunan Ankara Bürosu'nda düzenlenen tören, renkli anlara sahne oldu. Törene atv Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca, SABAH Ankara Temsilcisi Tayfun Devecioğlu ve atv Haber Koordinatörü Ayşenur Arslan da katıldı.Bir süredir gripten rahatsız olan Kırca, karşılamada hassasiyet göstererek Ecevit'in elini sıkmak istemedi. Kırca, kısa bir süre önce şiddetli bir grip geçirdiğini belirterek Ecevit'in yanına yaklaşmadı ve uzaktan "Hoş geldiniz" dedi. Ancak Ecevit, "Ayağa kalktığınıza göre hastalığı atlatmışsınız" diyerek elini uzatınca, Kırca da Başbakan'la el sıkıştı.

SİGARA YASAĞINI DELDİ
Başbakan Ecevit, "Yılın Adamı" ödülünü almak için geldiği atv Ankara Bürosu'nda, Zafer Mutlu, Ali Kırca, Tayfun Devecioğlu ve Ayşenur Arslan'la tören öncesi bir süre sohbet etti, pasta yiyip çay içti. Bu sohbette ardı ardına sigara yakan Ecevit, duruma, "Evde Rahşan Hanım sigara içirtmiyor" diyerek açıklık getirdi. Ancak Başbakan Ecevit'in başka hanımların yanında da sigara içmemeye özen gösterdiği ortaya çıktı. Ecevit ilk sigarasını, canlı yayın saati gelince stüdyoya geçen Arslan'ın çıkmasından sonra, "Hanımefendi çıktı, bir sigara yakayım" dedikten sonra içti.

DUYGULU DEPREM SOHBETİ
Başbakan Ecevit, "Yılın İsmi" ödülünü aldığı canlı yayında, 17 Ağustos depreminde enkaz altında kalıp hayatını kaybeden eşi için Kızılay'ın kefen parası tahsil etmesiyle "Yılın Olayı"nın kahramanı olan Yüksel Er ve oğlu Eser Er'le de bir süre duygulu bir sohbet etti. "Size sevgimizden başka birşey getiremedik" diyen baba oğul depremzedelere, "Benim için en büyük ödül bu" diyen Ecevit, ayrıca Yüksel Er'e, "Elele Büyüttük Sevgiyi" isimli şiir kitabını da imzalayarak armağan eti. Ecevit, canlı yayın sonrası kendisine, "Efendim Yüksel Bey'i kıskandım.. Şiir kitabınızı benim için de imzalar mısınız?" diyen Ayşenur Arslan'a, da imzalı bir kitabını göndereceğine söz verdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır