kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ayşegül Nadir'in yeni dairesi
Miami'nin en lüks gökdeleninde yaşıyor ama hâlâ Boğaz'daki muhteşem yalısını özlüyor

DAİRESİ 13'ÜNCÜ KATTA
İSTANBUL sosyetesinin eski ünlü ismi Ayşegül Nadir, Boğaz'ın en gözde mekanlarından Sadullah Paşa Yalısı'nda yıllarca sürdürdüğü hayatını, binlerce kilometre uzağa, Amerika'nın Florida eyaletine taşıdı. Ayşegül Nadir şu anda, Florida'nın sosyetesiyle ünlü Miami kentinin "Southpoint-Drive" Caddesi üzerinde, kentin en zengin ve seçkin insanlarının oturduğu 300 kapı numaralı "Portofino Tower" gökdeleninin 13'üncü katındaki süper lüks dairesinde yaşıyor.

İSTANBUL'U ANLATIYOR
AYŞEGÜL Nadir, Miami'de bu kez Boğaz yerine okyanus manzarası görüyor ve tarihi bir yalıda değil dev bir gökdelende oturuyor. İstanbul sosyetesinin eski ünlü siması Ayşegül Nadir, yeni evinde verdiği ve Osmanlı sofralarının kurulduğu dillere destan partilerinde Miami sosyetesinin en önde gelen isimlerini ağırlıyor. Bu davetlerde Ayşegül Nadir, sürekli İstanbul'daki muhteşem yalısını ve hayatını anlatıyor, Türkiye hatıralarını fotoğraflarıyla konuklarına gösteriyor.

DEĞERİ 400 MİLYAR
NADİR'İN Miami'deki yeni adresinde dairelerin fiyatları da, manzaralarına, büyüklüklerine ve sahip oldukları lükse göre ayrılıyor. Bu dev gökdelende daire fiyatları, özelliklerine göre 75 bin ile 700 bin dolar (yaklaşık 41 ile 400 milyar lira) arasında değişiyor. Nadir'in yeni saray yavrusu katının bulunduğu Miami'nin seçkin gökdeleni, İtalya'nın romantizmi, yemekleri, şarapları ve süper lüks yatların demirlediği limanıyla ünlü Portofino kasabasının ismini taşıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır