kapat

14.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Burası Akmerkez değil hapishane
Kartal Cezaevi'ne Flamingo Yolu denmesinin boşuna olmadığı, kapısına dizilen ziyaretçi arabalarının markasından gayet iyi anlaşılıyor

YAPIMI 17 yıl sürdükten sonra resmi açılışı henüz yapılmadığı halde geçen yıldan bu yana hükümlü ve tutuklu kabul edilen Kartal Özel Tip Kapalı Cezaevi'ne barındırdığı ünlüler nedeniyle "Flamingo Yolu" ismi takıldı.

Flamingo Yolu'nun farklılığı cezaevine gelen ziyaretçilerin kalitesinde de kendini gösteriyor. Zengin ve paralı mahkumların yine zengin ve paralı ziyaretçileri, görüşme günlerinde cezaevinin önünü Akmerkez'in otoparkı gibi lüks araçlarla dolduruyor. Ziyaretçiler fiyatları 8 ile 50 milyar lira arasında değişen jeep ve otomobillerle cezaevine gelip gidiyor.

KİMİN ARABASI NE MARKA?
ALAATTİN ÇAKICI'NIN erkek kardeşi Fahrettin Çakıcı, yaklaşık 20 milyar lira değerinde 1999 model BMW 520i kullanıyor.

ADNAN HOCA'NIN avukatları Erbağ Abaykan, Çetin Akalın 1998 model Wolkswagen Golf, Cevdet Güneş 1999 model Fiat Siena Station kullanırken, müritleri Rover, Peugeot 206, Fiat Siena ve Wolkswagen Golf arabalarla geliyor.

EROL EVCİL'İN yakınları 1998 Model Grand Cherroke Jeep, 1998 model S200 Mercedes, 1999 model Fiat Siena Station, 1998 model Ford Escort ve 1998 model Toyota Corolla kullanıyor.

NURİ ERGİN ve Vedat Ergin kardeşlerin avukatları yaklaşık 9 milyar lira değerindeki 1998 Model Opel Vectra, 1998 model Toyota Corolla, 1999 model Proton ve 1998 model BMW 320i ile müvekkillerini görmeye geliyor.

Flamingo Yolu'nun konukları
Kartal Özel Tip Cezaevi'nde şu anda birçok ünlü tutuklu bulunuyor. Malki Cinayeti sanığı Erol Evcil, yeraltı dünyasının ünlü ismi Alaaddin Çakıcı, Banker Bako olarak anılan Baki Cengiz Aygün, Karagümrük Çetesi Nuri ve Vedat Ergin Kardeşler, satanist katiller, Mavi Çarşı Katliamı sanığı Metin

Yamalak, Kürşat Yılmaz, Avrasya Feribotu'nu kaçıran Muhammet Tokcan, ünlülerin tetikçisi Yakup Süt kardeşi Yusuf Süt, Telekulak Çetesi, Ağa Cantürk, Yavuz Yavuztürk ilk akla gelen isimler. Cezaevinde uzun süre kalan Ömer Murat Topal ise geçtiğimiz günlerde tahliye oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır