kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gündeş'e bir de sevgili darbesi!
EBRU Gündeş'i, o hafızalarımıza kazınan düşüşünde kucaklayıp hastaneye yetiştiren, daha sonra sürpriz "evlilik" teklifiyle ona moral kazandıran Müzik Direktörü İlyas Tetik'in başka bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Tetik'in, Ebru Gündeş'e evlenme teklifi yaptığı sırada, iki yıldır birlikte yaşadığı şarkıcı Devrim Erden'le evlenme hazırlığı içinde olduğu anlaşıldı.

Müzik piyasasına "Yaşamak Seni" adlı albümle çıkış yapan ve daha sonra ortadan kaybolan Erden, müzik yaşamını Tetik'in kıskançlığı nedeniyle bıraktığını söyledi ve duygularını şöyle dile getirdi: "Onun için işimi aksattım, ailemi redettim. Ailem 'Ya o ya biz' dediler. Ben ailemi bir kenara iterek sevdiğim adamı seçtim ama o buna layık biri değilmiş. Meğer o herkese evlenme teklifi ediyormuş."

EBRU'YA YAZIK OLDU
Tetik'in kendisine hâlâ "Seni seviyorum" mesajları çektiğini ve buluşmak istediğini söyleyen Devrim Erden, "Asla ona dönmem" dedi. Ebru Gündeş'e üzüldüğünü söyleyen Erden, "Müzik piyasası İlyas Tetik'le birlikte olduğumu biliyor. Nasıl olsa Ebru'nun kulağına gidecek. Bilmesini istemezdim ama gerçeği öğrenmek onun en büyük hakkı" dedi.

Uğursuz âşık: İLYAS TETİK
20 YILDIR müzik dünyasının içinde olan İlyas Tetik'in geçmişi de pek iç açıcı değil... Tetik'in evlenip boşandığı eşinden üç tane çocuğu var. Ayrıldığı eşi, psikolojik tedavi gördü. Tetik bu sırada, şarkıcı Alev Tarman'la tanıştı ve uzun süreli bir aşk yaşadı. Ancak, Tetik, 1996'da Müşerref Akay'ın oğlunun düğününden çıktıktan sonra trafik kazası yaptı; Tarman yaşamını yitirdi. 4 ay hapiste yattı. Uzun sessizlikten sonra ortalarda Mazzez Abacı ve İlyas Tetik aşkı konuşulmaya başladı. Bu aşk Tetik, Abacı ile çalışmaya başladığı zaman ortaya çıktı. Abacı, "Cesaretim Var" isimli albümünün hazırlıkları sırasında şiddetli astım-bronşit geçirerek yoğun bakımda yattı. Ve 1999 yılı... "Dön Ne Olur" isimli albümünü hazırlayan Ebru Gündeş ile İlyas Tetik'in sessiz aşkı başladı; Gündeş, Abacı'yla aynı kaderi paylaştı...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır