kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İnternet'in yeni tüccarları!
'Internet Mahir' ve Monica ticarete başladı. Lewinsky çantalarını Internet'te satışa sunarken, Mahir resimli tişörtlerini satıyor

Beyaz Saray'ın skandal stajyeri Monica Lewinsky, kendi özel yapımı çantaları Internet'te satışa sundu. Lewinsky, "Zor günleri atlatmak ve kendini oyalamak" için çanta dikmeye başladığını, çantaların beğenilmesi üzerine ticarete atıldığını açıkladı. Çantalara "Sizin için, Monica özel yaptı" etiketi yapıştıran Lewinsky, iyi para kazanıyor. Fiyatları 70-130 dolar olan çantalar, şimdiden tükendi. Kazandığının bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayan Lewinsky, "Çantamda laptop'umu ve rejim yemeklerimi taşıyorum" diyor.

BUGÜN MAHİR'İ ÖPTÜNÜZ MÜ?
İnternet'in bir diğer tüccarı da bozuk İngilizcesiyle hazırladığı "I kiss you" web sayfası ile Internet şöhretleri arasına giren Mahir Çağrı. İnternet Mahir, mahircentral.com sitesinde, üzerinde resimleri bulunan hediyelik eşyaları satışa çıkardı. En çok ilgi görenlerden biri arabaların arkasına yapıştırılan yazılar. Tanesi 2.95 dolar yani yaklaşık 1.5 milyona satılan çıkartmalarda neler yazmıyor ki? İşte bazı örnekler: "I kiss you!!!", "Bugün Mahir'i öptünüz mü?", "Cumhurbaşkanlığı için Mahir!", "Sizi evime çağırıyorum"... Yazılı beyzbol şapkaları da 9.95 dolardan (yaklaşık 5.5 milyon) satışa çıkarıldı. Üzerinde Mahir'in akordeon çalarken ve pinpon oynarken resimleri bulunan tişörtler ve kahve mugları da 12 dolara, (6.5 milyon) alıcı buluyor. En çok satılan şeyse, Mahir'i kırmızı slip mayosuyla güneşlenirken gösteren mouse pad'ler.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır