kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Maliye takipte
İstanbul Deftardarlığı sanatçıları incelemeye aldı. Tarkan başka olmak üzere birçok sanatçı, katıldıkları özel geceler nedeniyle yakın takibe alındı

Uzun süredir yurtdışında olan pop müziğinin ünlü ismi Tarkan Tevetoğlu İstanbul Defterdarlığı tarafından incelemeye alındı. Bu doğrultuda 14 Ocak'ta İstanbul'da sahneye çıkacak olan Tarkan'ın gelir ve giderleri, İstanbul Defterdarlığı'nın oluşturduğu "sanatçı inceleme ekibi" tarafından takip edilmeye başlandı. Tarkan, maliyecilere; ticari bağlantıları, bankadaki para akışları ve üzerine kayıtlı gayrimenkulleriyle ilgili hesap verecek.

Maliye yetkilileri Tarkan'ın yanı sıra diğer starların da peşine düştü. Yılbaşı gecesinde İstanbul dışında özel gecelere katılan ve bu sayede vergi denetimlerinden kurtulan İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar, Sibel Can ve Mehmet Ali Erbil, vergi denetmenleri tarafından yakın takibe alındı.

Yeniyıl gecesi vergi denetmenleri adisyon fişlerinden sanatçıların aldıkları paraya kadar herşeyi tek tek kontrol etti. İstanbul'da sahne alan Nadide Sultan, Candan Erçetin ve Serdar Ortaç da bu denetimlerden nasibini alan sanatçılar arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz yıl maliyecilerle başları dertten kurtulmayan Sibel Can, İbrahim Tatlıses, Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Erkal ve Hülya Avşar ise yeniyıl gecesini binlerce dolar karşılığında İstanbul dışında geçirdikleri için vergi denetiminden geçemediler.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır