kapat

06.01.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Koç'tan Boğaz'a nazır "Seçkinler Kulübü"
Koç, Edward's of Hisar'da; dünyaca ünlü moda evlerinin kabul salonunu andıran bir mekan yaratarak, özel müşterileri ağırlayacak

Alışverıişte alternatifler arttıkça, servisteki farklar da öne çıkıyor. Koç Grubu, seçkin zevklere hitap eden mağazası Edward's ile alışverişte yeni bir konsept oluşturuyor. Ocak ayı sonundan itibaren; işadamları Edward's of Hisar'ın üst katında İngiliz tarzı döşenmiş bir evin salonunu andıran mekanda iş stresini klasik müzik ve Boğaz manzarası eşliğinde atarken, dünyaca ünlü kumaşları inceleme şansı bulacak.

ESKİ BİR GELENEK
Telefon, faks hizmetleri gibi yoğun iş hayatında her an ihtiyaç duyulabilecek gereçlerle lojistik desteğin sağlandığı bu ortamda, işadamları işyerleriyle olan bağlarını koparmadan alışveriş yapacaklar. Edward's'ın bu salonuna sadece üye kartı olanlar girebilecek.

"Gentlemen's Lounge" konsepti, ABD ve İngiltere'de Turnbull&Asser, Alfred Dunhill, Oxxford ve Dormeuil gibi köklü moda evlerinin kurulduklarından beri sürdürdükleri bir uygulama. Ana amaç, müşteriler için kalıplaşmış reyonlar ve ısrarcı satış elemanlarının baskısından uzak bir atmosfer yaratmak. Deneyimli terzi ve müşteri temsilcilerinden oluşan ekip ile onları dinleyip, kariyer ve yaşam felsefelerine uygun ürünler konusunda bir çeşit danışmanlık hizmeti vermek.

Şarap ve puro günleri gibi aktivitelerin de düşünüldüğü bu mekanın, alışılmış alışveriş kavramına yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır