kapat

21.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Seba bombalandı
Siyah-beyazlı tribünlerin Antalya maçında 90 dakika boyunca istifaya davet ettiği Seba patladı: "Bizi arkamızdan hançerliyorlar. Dertleri varsa, gelsinler görüşelim."

Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba sonunda patladı. Takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle kendisine ve takıma yapılan eleştirilere tepki gösteren Seba, "Daha dün yönetimlere aldığımız, birlikte camiaya hizmet etmeye çalıştığımız ve yanımızdayken saygıda kusur etmeyen insanlar, şimdi fütursuzca saldırıyorlar. Bizi arkamızdan hançerliyorlar. Ama onlar bağcıyı döverken, üzüme de (Beşiktaş) zarar verdiklerinin farkında değiller" diye konuştu.

Seba, "Tribünlerde benim ve takımımız aleyhine yapılan eleştiriler saygı ve insanlık sınırını aşıyor. 50-100 kişi toplanmış, ne söylediklerini bilmeden sağa-sola saldırıyorlar. Eğer dertleri varsa, gelsinler görüşelim" dedi.

Koltuk kimsenin değil!
Süleyman Seba, iyi gün dostlarının hep sırtlarından vurduğunu özellikle belirterek şunları söyledi: "Kulübün başkanlık koltuğu ne benim ne de bir başka kişinin şahsi malı değildir. Kongre üyelerinin görev vereceği arkadaş gelir, oturur ve görevini yapar"


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır