kapat

21.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cezaevlerine açık görüş müjdesi
YILBAŞI ve Ramazan Bayramı dolayısıyla ceza infaz kurumları ve tutukevlerinde açık görüş yapılacak.

Adalet Bakanı Hikmet Sami Türk'ün imzasıyla Cumhuriyet Başsavcılıkları'na gönderilen genelgede açık görüşten, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yapılan açık görüşten sonra firara teşebbüs edenler, cezaevi idaresine karşı isyan edenler, terör suçlarından dolayı tutuklu ve hükümlüler ile çıkar amaçlı suç örgütü üyesi hükümlü ve tutuklular dışında kalanların yararlanacağı belirtildi.

İZİN TARİHLERİ BELİRLENDİ
Açık görüş, İstanbul Kapalı ve Özel Tip Cezaevleri'nde yılbaşında 25-28 Aralık, Ramazan Bayramı'nda 4-7 Ocak 2000 tarihleri arasında yapılacak. Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Bursa, Antalya, Gaziantep E Tipi ve Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumları'nda ise açık görüş yılbaşında 26-27-28 Aralık, Ramazan Bayramı'nda 5-6-7 Ocak 2000 tarihlerinde gerçekleşecek. Diğer ceza infaz kurumlarında yılbaşı açık görüşüne 26-27 Aralık, Ramazan Bayramı açık görüşüne 5-6 Ocak 2000 tarihlerinde izin verilecek.

Terör suçu veya terör amacı ile işlenilen suçlardan hükümlü ve tutuklu bulunanlar ise yılbaşı ve bayram nedeniyle kapalı görüş yapabilecekler. İstanbul-Bayrampaşa, Üsküdar-Ümraniye E tipi ile Diyarbakır E Tipi ve ek tesislerinde bulunan terör suçluları yılbaşında 29-30-31 Aralık, Ramazan Bayramı'nda 8-9-10 Ocak 2000 tarihlerinde, diğer cezaevlerinde terör suçundan hükümlü ve tutuklu bulunanlar ise yılbaşında 30-31 Aralık, Ramazan Bayramı'nda 9-10 ocak 2000 tarihlerinde kapalı görüş yapacaklar. Çıkar amaçlı suç örgütü üyesi hükümlü ve tutuklulara, tüm cezaevlerinde yılbaşında 30-31 Aralık, Ramazan Bayramı'nda 9-10 Ocak 2000 tarihlerinde kapalı görüşe izin verilecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır