kapat

21.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Alman arkadaşı koca dayağından kurtardı
Adanalı Emel, çocukluk arkadaşı Sandra'nın verdiği akıl sayesinde kocasının kâbusa çevirdiği hayatından kurtulup Almanya'ya sığındı

ADANA'NIN Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Polis Memuru Kubilay Bilinmez (28), yedi yıl önce Almanya'da doğup büyüyen Emel ile evlendi. Genç çiftin Berkay ve Doğukan adlı iki çocukları dünyaya geldi. Ancak Doğukan'ın doğumundan sonra aşkın yerini kavgalar ve Emel'e atılan dayaklar aldı. Bu kâbus günlerde Emel'in imdadına, Almanya'dan çocukluk arkadaşı olan Sandra Lettman yetişti.

ELLERİYLE GÖNDERDİ
EMEL'İN zor durumuna yardımcı olabilmek için Türkiye'ye gelen Sandra, derhal bir plan yaptı. Planı uygulamaya koyan Sandra, Almanya'ya döndükten 8 ay sonra Emel'i davet etti. Hiçbir şeyden kuşkulanmayan polis Kubilay, eşi ve çocuklarının pasaport işlemlerini yaptırdı. Hatta işlemlerde rahatlık olsun diye çocukların velayetini Emel'e verdi. Daha sonra Emel, 2 çocuğuyla birlikte 8 Temmuz 1998'de Almanya'ya gitti.

DAYAKÇI BABA ZORDA
EMEL, Almanya'ya gider gitmez resmi mercilere başvurdu. Türkiye'ye dönerse polis kocasının kendisini ve çocuklarını öldüreceğini söyleyip sığınma hakkı istedi. Alman Hükümeti geçici oturma izni verdiği Emel'i kadın sığınma evine, çocukları ise bir kiliseye yerleştirdi. Bu arada Emel de boş durmadı, hemen bir boşanma davası açtı. Almanya nezdinde çocuklarını geri alabilmek için yaptığı başvurulardan sonuç alamayan Kubilay Bilinmez ise, Sandra'yı suçladı. Eşini Almanya'ya davet edenin Alman Sandra olduğunu ileri süren Bilinmez, çocuklarını geri alabilmek için devletten yardım istedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır