kapat

21.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Yunan vekil kürsüde öldü
Yunanistan'da iktidarda bulunan PASOK partisi üyesi, Rodop milletvekili Dimitris Çetines, dün Parlamento oturumunda yaptığı konuşma sırasında hayatını kaybetti. Bütçe görüşmelerinde konuşma yapmak için kürsüye gelen 52 yaşındaki Çetines, konuşmasına başladıktan az sonra rahatsızlandı. Parlamentoda görevli doktorlar, kalp krizi geçirdiği belirtilen Çetines'e ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Çetines, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İçkiyle değil virüsle kutlama
RUSYA'DA aşırı milliyetçi Jirinovski Bloğu'nun lideri Vladimir Jirinovski, yüzde 8'lik oy oranının zaferine ilginç bir kutlama düşünüyor. Jirinovski gazetecilerin "Zaferi, içki içerek mi kutlayacaksınız" sorusu üzerine, "Batılı ülkelerin bilgisayarlarına virüsler göndererek kutlayacağız" cevabını verdi. Jirinovski, ürettikleri virüsleri, Batılı ülkelerin bilgisayarlarına bulaştırdıktan sonra paralarını almayı planladıklarını söyledi.

Primakov halkın gözünden düştü
İKİ yıl önce Başbakanlık'tan ayrıldığı zaman halkın en sevdiği lider olan Yevgeni Primakov, Duma seçimlerinden yenilgiyle çıktı. Anavatan Tüm-Rusya Partisi'nin başkanı olan Primakov, bu yılın başlarında, önümüzdeki yıl Cumhurbaşkanı Boris Yeltsin'in yerine geçebilecek isimlerin başında düşünülüyordu. Primakov'un partisi, sadece yüzde 9.97 oy alarak sandıklardan üçüncü çıktı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır