kapat

21.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hedefi vurdum
Kastettiğim insanlar mesajı aldılar. Zaten amacım isimlerini verip, onların rating sağlamaları değildi

BUNLAR 2 YIL ÖNCE BELÇİKALIYDI!
İrlanda maçından sonra yaptığım konuşmayla hedefi vurdum. Mesaj yerine ulaştı. Bu çıkışımdan sonra köşe yazılarına iyi bakın. İçerdeki İrlandalılar'ın kimler olduğunu zaten çok net biçimde anlayacaksınız.

Teker teker isimlerini verip, bu İrlandalılar'ın kendilerine rating sağlamalarını istemem. Zaten onlar hep içimizde vardı. Bazen İrlandalı, bazen Belçikalı oldular. Artık buna nokta koyup başarımızı ve 2000'de neler yapacağımızı konuşmalıyız.

SABAHA KADAR UYKU TUTMADI
Çok zor bir yoldan geçip Bursa'ya geldik. Üstüne garip TV tartışmaları başladı. Futbol Mahkemesi'nde "Türkiye Avrupa Şampiyonası'na gider mi?" diye bir soru soruldu ve gideriz diyenler % 6 çıktı. Başımdan aşağıya kaynar sular indi.

Eğer bu oran % 0 gideriz çıksaydı, yastığa başımı koyar mışıl mışıl uyurdum. Ama nerede? Futbolcularım da bu inançsızlığın çok etkisinde kaldı. Gereksiz yere sinirlendi. Beni ve takımımı sabaha dek uyutmamak neye hizmettir?

SÖZLEŞME ERKEN YAPILMALI
Sözleşme, son ana bırakılmaz. Bu işin etiğine uymaz. Şimdiye dek tüm mukavelelerimi sezon ortası yaptım. İdeal olan İrlanda maçlarından önce sözleşmemin uzatılmasıydı. Futbolcularımın sahaya "Mustafa Hoca ile devam ediyoruz" düşüncesiyle çıkmaları daha iyi olurdu.

2000 finallerinde bu takımda olacaksam, uzun süreli anlaşma isterim. 1996'da benzeri yaşandı. 3 maç sonra ayrılacak bir hocanın, takımını hazırlaması çok kolay olmuyor.

ZEMİN DEĞİL STRES BİZİ ETKİLEDİ
Bursa'nın zemini kötüydü eleştirilerine katılmıyorum. Asıl etkili olan üstümüzdeki stresti. Devre arası "Ne oluyorsunuz?" diye sordum. En sakin oyuncum Sergen bile "Hocam çok gerginiz" yanıtını verdim. Onları rahatlattım, ikinci yarıda gerçek futbolumuzu oynadık.

F.Bahçe-G.Saray maçının ertelenmesini ben talep ettim. Çünkü futbolcuların İrlanda karşısına çıkarken, 4 gün sonra oynanacak bir derbiyi düşünmelerini istemedim. Bu da bence iyi oldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır