kapat

21.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Balayından kilolu döndü
Balayını Paris'te geçiren Merve Kavakçı, bir hayli kilo aldı. Merve'nin fazla kiloları çeşitli soruları da akıllara getirdi!

Milletvekilliği tartışma konusu olan ve bir süre önce işadamı Bekir Yıldırım ile evlenen Merve Kavakçı, Paris'teki 10 günlük balayını tamamlayarak önceki gece İstanbul'a döndü. Elindeki gül goncasıyla Atatürk Havalimanı Dışhatlar Terminali'ne gelen Merve Kavakçı'nın bir hayli kilo aldığı görüldü. Yüzü tombullaşan ve 10 günde en az 5 kilo aldığı sanılan Merve Kavakçı'yı görenler, "Ya balayı yaramış ya da bebek bekliyor" yorumunu yaptılar.

EL ELE AYRILDILAR
Fransız Havayolları'nın Air France 2390 sefer sayılı uçağıyla, saat 00.20'de Paris'ten İstanbul'a gelen Kavakçı-Yıldırım çifti, diğer yolcularla birlikte 10 dakika pasaport kuyruğunda bekledi. Merve Kavakçı, Amerikan pasaportu, eşi ise Türk pasaportu kullanıyordu. Kavakçı eşinin pasaportunu da alarak görevli polis memuruna uzattı. Pasaport işlemlerinin tamamlanmasından sonra pasaportları kendi çantasına koyan Kavakçı, 3 parça olan bagajlarını da görevlilere taşıttı. Gümrük memurlarıyla selamlaşan Kavakçı-Yıldırım çifti, kendilerini bekleyen 3 kişi tarafından karşılandı. Çiftin bindiği Opel marka aracın üzerindeki "University of Dallas" ve "Teksas" yazıları dikkat çekti. Kavakçı-Yıldırım çifti, havalimanından el ele ayrıldı.

Cevdet ÖZDEMİR-Gökhan ARTAN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır