kapat

21.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Göztepe mat

Jarabinsky ve Abramcyzk arasındaki satranç oyununu Antalya'nın Alman teknik direktörü kazandı. İki takım da maça defansif önlemlerini üst düzeyde tutarak başladı. Göztepe, 3-5-2 oynuyor görünüyordu ama kanat oyuncuları pek ileriye çıkmayınca, sanki 5-3-2 gibi gözüktü. Antalya ise Fazlı'yı ileride tek bırakıp, orta sahayı kalabalık tutmayı amaçlamıştı. Böyle olunca, ilk yarıda sadece iki net gol pozisyonu izledik. İlkinde Fazlı'nın vuruşu Kingson'dan döndü, ikincisinde ise Remzi'nin vuruşu ağlara gitti.

Göztepe ilk yarıyı önde kapatmıştı ama iyi oynadığı söylenemezdi. Rogerio, sahada hayalet gibi dolaşınca, orta saha organizasyonları Remzi'nin sırtına bindi. Ama sonuçta Remzi'nin çabalarıyla satrancın ilk yarısını Göztepe önde kapadı.

İkinci devrede Abramcyzk hatasını anladı ve orta sahada pek fazla etkili olamayan Muhammet'in yerine Gaudino'yu oyuna alınca, işin rengi değişti. Alman oyuncunun mükemmel organizasyonlarıyla gol aramaya başlayan Antalyaspor, sahanın iki yıldızı Dursun ve Fazlı'nın ayağından bulduğu iki golle galibiyete ulaştı.

Göztepe, 90 dakika çakılı oynayan defansının ve sadece iki kişi ile hücum etmenin cezasını yenilerek ödedi. Kaleyi bulan şut sayısının 4 olması ve bunların 3'ünün gol olması gecenin ilginç notuydu.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır