kapat

21.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bütün dünya bizim Mahir'i konuşuyor!
Mahir ile yine konuştuk, artık telefonu "Yes" diye açıyor, belli bu iş çok hoşuna gidiyor.

Hikaye, Mahir Çağrı'nın "üstün" özelliklerini anlattığı, birbirinden "ilginç" fotoğraflarının yer aldığı bir web sitesi hazırlamasıyla başladı. Çağrı, İngilizce hazırladığı sayfasında, seksten hoşlandığını ve isteyen herkesi Türkiye'ye davet ettiğini söylüyordu. (Mahir'in İngilizcesiyle 'Who is want to come TURKEY I can invitate... SHE can stay my home)

Mahir Çağrı'nın web adresinin (http://memebers.xoom/_XOOM/primall/mahir/index.html) Türkiye'de "mail'den maile" dolaşmaya başlamasıyla önce ülkemizde başladı Mahir çılgınlığı.

DÜNYAYI SARDI
Web sayfası ziyaretçi akınına uğrayan Mahir Çağrı, Sabah İnternet'e konuşmuş ve onu tanıyan birilerinin kendi hazırladığı siteyi bu hale soktuğunu öne sürmüştü.

Yani aslında kendisi kesinlikle masumdu. Sitenin popülaritesi öncelikle Mahir'in cep telefonuna yansıdı. Çünkü sitesinde cep telefonunun numarası da var. Sabah İnternet'in ilk sayısına manşet olan Mahir Çağrı'nın ünü şimdi de dünya çapına ulaştı.

İnternet'in en çok okunan web dergilerinden Salon.com'da geçtiğimiz pazar günü ikinci haber Mahir'e ayrılmıştı: "Seni Öpüyorum. Arkadaş canlısı bir Türk akordiyon sanatçısı sanal alemin son çılgınlığı oldu" Janella Brown imzalı haberde Mahir Çağrı'nın sayfası ayrıntılarıyla anlatılıyor.

Bir de Planet Tribes adında bir şirketin http://www.turkishstud.cc adresindeki Mahir animasyonu tavsiye ediliyor. Bu site de şu anda elektronik posta ile elden ele dolaşıyor.

BURNU BÜYÜK
Mahir'in sitesinin Sabah İnternet'e haber olmasından sonra ziyaretçi sayısı 700 bine ulaşmıştı. Salon.com'un ardından ise bu rakam 1 milyonu aştı. Salon.com Amerika'nın en önemli internet dergilerinden ve Mahir'i internet pop kültürünün en son zirvesi olarak selamlıyor.

Dergide pozlarıyla hafif dalga geçilen Mahir'in burnu da konu ediliyor.. Büyük burnu yüzünden uluslararası ortamda Cyrano de Bergerac'a benzetilen Mahir Çağrı için şimdi sırada fun klüpler açılması fikri var. Mahir sitesi kimin işiyse reklam dünyasının sırrını çözmüş.

Mahir sayfası o derece ünlü oldu ki eloğlu Mahir sayesinde kendi reklamını yapıyor. Flyswat çalışanları "We love Mahir" (Mahir'i seviyoruz) pankartıya resimlerini internete koydular. Mahir'in çağrısı cevap buldu diye milyonlarca insan şimdi bu resmi birbirine yolluyor. Bu arada flyswat'ın da ne olduğunu merak ediyorsanız biz söyleyelim... Bilgisayarınıza yüklediğinizde internette dolaştığınız siteye benzer linkler veren bir kullanım kolaylığı, arzu edersenez http://www.flyswat.com'a bir göz atabilirsiniz.

Mahir de İnternet Sabah'a konuşuyor
Mahir'in sitesinde verilen cep telefonu bir kaç kez çaldıktan sonra açıldı. Telefondaki ses "Yes"diyordu. Mahir Bey ile görüşmek istediğimizi söylerken, karşı taraf hala tekrarlıyordu: "Yes, yes..." Mahir Çağrı ile görüşmek istediğimizi söyleyince; "Bulursanız ben de görüşmek istiyorum" dedi. Ve sonra yana yakıla anlatmaya başladı:

"Benim adım Ertuğrul Ağaoğlu. İzmir'de değil İstanbul da yaşıyorum. Mahir Çağrı adlı birini tanımıyorum. Hiç bir yakınlığım yok. Tipim bile benzemiyor. Telefonum sürekli çalıyor, kapatmak zorunda kalıyorum."

Yurt dışından sürekli kadınların aradığını ve "Ben de seksten hoşlanıyorum" diyerek Türkiye ye gelmek istediklerini söyleyen Ertuğrul Ağaoğlu, "O kişi olmadığımı bir türlü anlatamadım" diyor. İlk başlarda bu kadar ilginin hoşuna gittiğini belirten Ağaoğlu, telefonların ardı arkası kesilmeyince rahatsız olmaya başladığını söylüyor. Evli olduğunu ve bu tip maceralara atılmayı düşünmediğini de sözlerine ekleyen Ağaoğlu telefonu kapatmadan önce konuşmasını şöyle bitirdi. "Bu işten çok sıkıldım. Cep telefonumu sürekli kapatmak zorunda kalıyorum. İnternetteki o numaranın benim olmadığını yazın. Ne olur bitsin artık bu kabus."

Mahir sitenin reklam alması halinde çok para kazanabileceğini söylediğimizde "Siteye el koyabilsem iyi olur ama sayfayı her gün başka yerde yayınlıyorlar" dedi. Aslında Mahir bu işten ne kadar bıktım dese de bir taraftan hoşuna gidiyor. "Yes" diye açtığı telefonlarda karşısında gazeteci bulunca başka türlü, İngilizce konuşan hanım sesi duyduğunda başka türlü konuşuyor. Bu telefon numarasını yeni mi aldınız sorusunun cevabı da "Hayır ilk sahibiyim" şeklinde olduğuna göre resim kendisi olmasa bile dünyanın her yerinden hanımlarla konuşan kişinin adının Ertuğrul Ağaoğlu!

Bu isim de sahteyse Mahir bu işte pek mahir!


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır