kapat

21.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gözlük "out"
Dr. Sinan Göker'e göre ünlü erkekler, gözlük ve lens sevmiyor. Birkaç dakikada uygulanan lazer ameliyatıyla erkekler daha çekici...

İstanbul Cerrahi Hastanesi Direktörü Dr. Sinan Göker, gözlük veya lensleri atmanın yararları şöyle sıralıyor: "Aslında, kontakt lensler yıllar içinde gittikçe kullanım güçlükleri yaratıyor. Çünkü, lensler göz kirliliği yaparak enfeksiyon riskini arttırabilir.

Pratiklik açısından takıp çıkarması veya temizlik yapılması için su sorun olabiliyor.

Ancak, son aylarda, deprem korkusu nedeniyle birkaç saniyede gözlük veya lensin takılarak dışarı çıkılması büyük zorluk olabilmektedir. Elektriklerin kesik olduğu durumlar da düşünüldüğünde gözlükleri atmanın önemi bir kez daha akla gelecektir. Bu nedenle, içinde bulunduğumuz aylarda lazer ameliyatlarında büyük artış oldu."

LAZERİN ÜSTÜNLÜĞÜ
Lazerle elde edilen görüntü, lens ve gözlükten daha kaliteli.

Gözlük camından, cisim olduğundan küçük gözükür. Belli açılardan, yanlardan, yukardan-aşağıya gibi görüntülerde hatalar meydana gelebilir. Lazerle doğal görüntüye ulaşılır.

Kız kaçırmanın püf noktaları...

Günümüzde aşk uğruna türlü zorluklara katlanmak gerekebiliyor. Bu nedenle kız kaçırmak hâlâ güncel!

Ona aşıksınız. Ama engeller var. Eee, bunları aşmanın da yolları var. Örneğin, onu kaçırabilirsiniz. Peki bunu nasıl yapacağınızı biliyor musunuz?

Sakın eski filmlere kanıp, onun kapısına atla dayanmayın. Yarış atı bile olsa, siz arabayı tercih edin. Hem günümüzün yolları arabalara daha uygun hem de "kaçırma" sırasında ihtiyacınız olan tek şey sürat!

Tamam, aşıksınız, gözünüz hiçbir şey görmüyor ama kanunu hiçe saymayın. Ve onun yaşını asla unutmayın. Burada önemli olan rakam 18! Yoksa, sonunuz pek de hayırlı olmaz.

Her şeyi göze aldınız. Ve siz yıldızlı bir akşam vakti, merdiveni yüklenip duvara dayandınız. Bunun da kuralı var. Bir kere sırtladığınız merdiven mümkün olduğunca uzayabilen olmalı. Merdiveni tutan 'yardımcınız!' varsa sorun yok ama. Ama bu işte yalnızsanız duvarla merdiven arasında 1.5-2 metre olmalı ki o merdivenden sapasağlam inebilesiniz.

Sevdiğiniz kızın babası -yani kayınpeder- nüfuzlu bir kişi ise, "kaçırma"yı planlamadan önce "anlaşmaya" bakın. Hele köylük yerdeyseniz ve sevdiğiniz ağa kızıysa, mekanınız dağlar olacaktır, malzemelerinizi ona göre ayarlayın.

Yukarıdaki cümlelerle gününüze renk katmayı amaçladık. Kız kaçırmalar çoğu zaman filmlerde bile mutlu sonla bitmiyor. Aman ha...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır