kapat

20.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
AIDS'li Nataşa 200 kişiyi yaktı
Trabzon'daki "Nataşa Operasyonu"nda gözaltına alınan hayat kadınlarından biri AIDS'li çıktı. Beyaz Rusya'dan gelen 24 yaşındaki Jonna Levinora, "Günde 3 erkekle birlikte oldum" dedi

Jandarma ve emniyet birimlerinin Trabzon'da yürüttükleri ortaklaşa çalışmalarda, fuhuş yaptıkları belirlenen 304 hayat kadını gözaltına alındı."Nataşa Operasyonu" bünyesinde sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan birinde AIDS, pek çok kadında ise frengi, cinsel yolla bulaşan sifiliz, gonore, Hepatit B ve C olduğu belirlendi. Yakalanan hayat kadınları sınırdışı edildi. Trabzon Akçaabat'ta bir otelde fuhuş yaparken yakalanan Beyaz Rusyalı Jonna Legvinora'nın AIDS'li olduğu belirlendi. 7 aydır Türkiye'de olduğu belirtilen 24 yaşındaki AIDS'li Nataşa, "İstanbul ve Antalya'da da bulundum. AIDS'li olduğumu bilmiyordum. Türk erkekleri seks konusunda çok aç. Günde ortalama 2-3 erkekle birlikte oluyordum. Onlar istedi. Ben de para karşılığı yattım. Üzgünüm" dedi.

Türkiye'nin pek çok bölgesinde insanlar deprem korkusuyla evlerine giremezken bu işi nasıl yürüttükleri sorulan hayat kadınları, "Biz de depremden korkuyoruz. Ama bir şekilde geçimimizi sağlamak zorundayız. Korksak da çalışıyoruz. Güvenli olduğu için Trabzon'da çalışmak bizi biraz daha rahatlatıyor" dediler. Gözaltına alınan kadınlardan 177'sinin daha önce fuhuş yapmak suçundan yakalanıp sınırdışı edildikleri ancak, çeşitli yollardan tekrar Türkiye'ye giriş yaptıkları saptandı. İki kadının ise pasaportlarının bulunmadığı belirlendi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır