kapat

06.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rahşan Hanım'ın Rusya çıkarması
Eşi Bülent Ecevit'le Rusya gezisine katılan Rahşan Hanım, fırsatı değerlendirip Puşkin Müzesi ve Moskova Bale Okulu'nu gezdi

Başbakan Bülent Ecevit dün Moskova'da yoğun bir resmi temas programı izlerken eşi Rahşan Ecevit kültür ve sanatla dolu bir gün yaşadı. Ecevit'in, heyetlerarası görüşmelere girdiği saatlerde Rahşan Ecevit Bayan Putin'le Puşkin Müzesi'ni ve Bale Okulu'nu gezdi. Rahşan Ecevit'e Başbakan Yardımcısı ve Enerji Bakanı Cumhur Ersümer'in eşi Suzan Ersümer de eşlik etti.

KUĞU GÖLÜ'NÜ SEVDİ
İlk olarak Moskova Koreografi Okulu'na giden Rahşan Hanım, bale öğrencilerinin provasını izledi. Yaklaşık bir saat boyunca dansçıları izleyen Rahşan Ecevit, gösteri sonunda öğrencileri tebrik etti. Kazak gösterileri sunan bale öğrencilerinin dansını çok sert bulan Bayan Ecevit, Kuğu Gölü Balesi'ni sunan öğrencilere "Gösteriniz çok yumuşak ve güzeldi" dedi.

EŞİ ADINA ÜZÜLDÜ
Bale öğrencileri Rahşan Ecevit'e bale ayakkabısı hediye etti. Rahşan Ecevit daha sonra, Moskova'nın en büyük müzesi olan Puşkin Müzesi'ni gezdi. Eserleri hayranlıkla seyreden Rahşan Hanım, Cleadeu Monet'nin eserlerine özel ilgi gösterdi. Tabloları da tek tek inceleyen Rahşan Hanım, yanındaki Cumhur Ersümer'in eşi Suzan Ersümer'e, "Bülent adına çok üzüldüm. Onun aslında görüşmelerde değil, burada olması lazımdı" dedi.

Rahşan Ecevit, müze turunun ardından da Rusya Başbakanı'nın eşiyle Golden Ring Oteli'nin 22'nci katındaki yemek salonuna giderek, Moskova manzaralı bir öğle yemeği yedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır