kapat

06.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gelin altınları taşıyamadı
Mehmet Ali Yılmaz'ın kızı Fatma Yılmaz, turizmci İsmail Tozlu ile dünyaevine girdi.

Swissotel'de gerçekleştirilen düğün törenine bin kişiyi aşkın bir davetli topluluğu katıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kıydığı nikâhta, gelin Fatma Yılmaz'ın nikâh şahitliğini Milli Eğitim eski Bakanı Köksal Toptan, damat İsmail Tozlu'nun şahitliğini Sarıyer Belediye Başkanı Sedat Özsoy yaptı.

SİYASİLER ÇOĞUNLUKTA
Düğüne siyaset dünyasından da pek çok isim katıldı. Davetliler arasında, Köksal Toptan, Meral Akşener, Rıza Akçalı ve Yahya Demirel'in yanı sıra, DYP Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya, Eyüp Aşık, Yaşar Topçu, Orhan Keçeli, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Ankara eski Emniyet Müdürü Cevdet Saral, İşadamı İbrahim Cevahir, Hayyam Garipoğlu, sanatçılardan Orhan Gencebay, Kadir İnanır, Erol Evgin, Mustafa Topaloğlu ve ünlü Avukat Münci İnci de bulunuyordu.

Yılmaz, "Bizden kız çıkarken değil, kız alınırken eğlencenin alası yapılır. 2 kızımı evlendirdim. Şimdi sırada 2 oğlum var... Birisi evlensin de düğün nasıl yapılırmış o zaman göreceksiniz" dedi. Nikâh törenini, salonun uzak bir köşesinden buğulu gözlerle izleyen Yılmaz, nikâh işlemleri bittikten hemen sonra kızının yanına giderek, pırlanta set taktı... Yüzük, küpe ve gerdanlıktan oluşan pırlanta setin, Akmerkez Armani'den 58 bin dolara alındığı belirlendi.

Takı yarışı sırasında Mehmet Ali Yılmaz'ın eline kırmızı bir kutu verildi... Kutunun üzerindeki imza Sedat Peker'e aitti... Düğüne gelmeyip hediyesini yardımcısı aracılığı ile gönderen Sedat Peker'in yılan şeklindeki yüzük, gerdanlık, küpe ve bilezikten oluşan setini Mehmet Ali Yılmaz taktı...

Nebahat KOÇ-Yusuf DEMİR Sema DENKER-Mustafa DERYAHAN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır