kapat

06.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erol Yarar: Görünce çarpıldım!
Ünlü işadamı, uğruna 15 yıllık evliliğini bitirdiği Amine Munzur için "åşığım, evleneceğim" dedi

MUSİAD eski Başkanı Erol Yarar, 3 çocuğunun annesi, 15 yıllık eşi Gaye Yarar'dan, "anlaşmalı" olarak boşandıktan sonra, Bosnalı sevgilisi Amine Munzur ile ilk kez "kamuoyu" önüne çıktı. Erol Yarar, 1.5 ay önce tanıştığı Amine Munzur'dan "Müstakbel eşim" diye bahsederken, "Kendisini görür görmez çok beğendim, çarpıldım. Daha sonra ilişkimiz ilerledi ve kısa sürede evlenmeye karar verdik" dedi. Yarar, nikâh tarihini de

2000 yılı olarak açıkladı. Yarar'ın annesi Münire Yarar da, 'Oğlum eşinden kavga ederek ayrılmadı. Eski gelinimi de seviyordum. Yenisinden de çok memnunum" dedi.

Salim YAVAŞOĞLU

Nebahat KOÇ (SHA)

Açıktı, kapandı Ve yine açıldı!

Amine, Bosnalı bir ailenin kızı. 1976 doğumlu. Onu Türkiye'ye savuran ise savaş rüzgarları... Bosna'da savaş patlak verince Amine ve annesi önce Hırvatistan sonra da Türkiye'ye gelmiş. Amine, Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği'ni kazanmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bursuyla sürdürmüş eğitimini. Namaz kılmaya Bosna'da başlamış, savaşın acısı onu dine yöneltmiş. Tesettüre İstanbul'da girmiş. Ardından defileler gelmiş. Fenerbahçe taraftarı ve pop müzik dinliyor. Şimdi yine tesettürsüz yaşıyor.

Birlikte halı-kilim sergisi izlediler

Erol Yarar, sevgilisi Amine Munzur ile ilk kez Yıldız Sarayı'ndaki Halı ve Kilim Koleksiyonu Sergisi'nde birlikte göründü. Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı bu sergiyle, Amine Munzur protokole adım atmış oldu. Amine, yakın çevresine de çok yakında evleneceklerini söylüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır