kapat

06.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Temel İçgüdü'nün Türk versiyonu
Sharon Stone'a özenen Türk kızı Korman, Iraklı erkek arkadaşını yatağa bağladıktan sonra üzerine benzin dökerek yaktı

Başrollerini Sharon Stone ile Michael Douglas'ın oynadığı "Temel İçgüdü" adlı filmin etkisinde kalıp cinayete teşebbüs edenlere Almanya'da yaşayan 23 yaşındaki Korman Bircan adlı Türk kızı da katıldı. Dortmund'da oturan üniversite öğrencisi Korman Bircan, Iraklı erkek arkadaşı Ahmet D.'yi yatağa bağladıktan sonra, üzerine benzin döküp yaktı. Ahmet yanarak orada can verdi. Olaydan ikinci ve üçüncü derece yanıklarla kurtulmayı başaran Korman, derhal tutuklandı. Tutuklu olarak bir süre hastanede tedavi altına alınan Korman, tedavi tamamlanınca da Dortmund Merkez Cezaevi'nde yatmaya başladı. Önceki gün görülen davası sırasında da Korman ölüme sebebiyet vermekten 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak avukatları temyiz talebinde bulununca Korman serbest bırakıldı. Bircan, yüksek mahkeme kararını verinceye kadar özgür kalacak.

SERBEST KALDI
Korman mahkemedeki savunmasında şöyle konuştu: Iraklı erkek arkadaşım Ahmet D. beni benzin almaya gönderdi. Sonra da ellerini yatağa bağlamamı ve ¤ üzerine benzin dökerek çakmağı ateşlememi istedi. Bundan cinsel olarak zevk aldığını söyledi. Ben de bir an çakmağı ateşlemiş bulundum. Olayın sorumluluğunu üstleniyorum.

Mahkeme kararı kesinleşene kadar serbest bırakılan Korman Bircan hakkında savcılık ömür boyu hapis cezası talep ediyor. Üç kişiden oluşan yargıç heyeti ihmalle ölüme ve yangına sebebiyet vermekten Korman Bircan'ı suçlu bulurken, sanığın genç ve sabıkasız olmasının hafifletici neden olarak görüldüğü bildirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır