kapat

25.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Özelleştirmeci Bakan, Devlet Bakanı'nı yendi
AÇILIŞLARA katılmak üzere Siirt'in Kurtalan ilçesine giden Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı ile Devlet Bakanı Yüksel Yalova, hem tenis hem de satrançta karşı karşıya geldi. Teniste yenişemeyen bakanlar, satranç müsabakasında galibi belirledi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Özelleştirme Daire Başkanlığı'ndan sorumlu Devlet Bakanı Yüksel Yalova, MTA, TAK, Türk Demir Çelik İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden sorumlu Devlet Bakanı Edip Safter Gaydalı'yı satrançta yendi.

Bakanlar, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in de temsili olarak ortak olduğu Kurtalan Çimento Fabrikası'nın kapasite arttırımı nedeniyle düzenlenen törene katılmak için Siirt'in Kurtalan ilçesinde gittiler.

TENİSTE YENİLDİLER
Eğitim Gönüllüleri Vakfı Yasin Ekinci biriminin açılışından sonra eğitim tesisini dolaşan Yüksel Yalova ile Edip Safter Gaydalı, satranç takımı görünce dayanamayıp hemen bir müsabaka için masaya oturdular. Bu konuda hayli uzman olduğu belli olan Devlet Bakanı Yalova, Gaydalı'yı kısa sürede mat etti.

Daha sonra açılışı yapılan tenis alanında milli takım antrenörü Engin Kratzer'e karşı iki bakan bu kez eşleşti. Tenis müsabakasındaki usta rakipleri karşısında pek varlık gösteremeyen bakanlar, kısa süre sonra maçı bırakmak zorunda kaldılar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır