kapat

25.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Satılık güzel kadın yumurtası
Çocuk sahibi, daha doğrusu "kusursuz çocuk sahibi" olmak isteyenler, İnternet aracılığıyla birbirinden güzel 8 modelin "yumurta"larını alabilecek. Tabii en az 5 milyar lira karşılığında...

BEBEK sahibi olamayan ya da çocuğunun tipini önceden belirlemek isteyen aileleri, Amerikalı bir kurnazın dahiyane girişimi oldukça sevindirdi. Fotoğrafçı Ron Harris, kurduğu İnternet sitesinde, birbirinden güzel 8 modelin "yumurta"larını güzel çocuk sahibi olmak isteyenlere satıyor. Ron'un "meleklerim" dediği güzeller, isimleri gizli tutularak fotoğraflarıyla birlikte kişisel özellikleri ve aile bilgileri ile sergileniyor. Biyonik anne adaylarının yumurta bedelleri de adayın "üstün" özelliklerine göre değişiyor.

Harris'in "yumurta sitesi"nin adresi: www.ronsangels.com. Birçok meraklının veya "kusursuz güzellikte bir çocuk" isteyenlerin akınına uğrayan sitede, ne yazık ki istediğinize hemen ulaşamıyorsunuz. Toplamda 8 modelin yeraldığı sitenin sayfalarında sadece 4 modelin fotoğrafı bulunuyor.

HER AYRINTI DÜŞÜNÜLMÜŞ
"Bana bu kadarı da yeter" demeyin. Ron Harris, kurnazlığını burada da konuşturmuş ve tanıtım olarak sadece bir modelin sayfasını ziyarete açmış. Diğer anne adaylarını merak ediyorsanız, siteye üye olmak zorundasınız: aylık 30 Amerikan doları ödeyerek tabii.

Ron'un meleklerinin her biri, kusursuz yüz güzelliğine sahip. Saç ve göz rengine karar verdikten sonra sıra geliyor aradığınız diğer özelliklere. Beden ölçüleri, yaşı ve dinini de belirttikten sonra hobiler ve yumurtalarını satış sebebi de açıklanıyor. En sonunda anne adayının yumurta bedeli ve son başvuru tarihi ilgililere sunuluyor. Yumurta bedelleri, 15 ile 150 bin dolar arasında..

AHLAKA AYKIRI DİYENLER DE VAR
Ron Harris'in bu "hayırlı" girişimi, Amerika'da büyük ilgi görürken, tepkilere de yol açtı. Amerikan Doğum Derneği Sözcüsü Sean Tipton, bunun ahlaka aykırı olduğunu söyledi. Bu açıklama karşısında fikrini savunan Harris ise, "Güzelliğe adeta tapılan bir toplumda yaşıyoruz. Anne-babaların güzel çocuk sahibi olmak istemelerinin yadırganacak bir yönü yok" dedi. İnternet aracılığı ile yumurta arayışı ilk olarak geçtiğimiz yıl başladı. İnternet'e ilan veren bir çift, uzun boylu, atletik yapılı ve başarılı eğitimi olan bir kadının yumurtası için 50 bin dolar ödemeye hazır olduklarını duyurdular. Amerika'da çocuk sahibi olamayan 6 milyon kadın bulunduğu gözönüne alınırsa, bütün karşı tepkilere rağmen sitenin büyük ilgi göreceği kaçınılmaz...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır