kapat

25.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bayan Başkan filmde olur
ABD Başkanı adaylığına soyunan, ancak geri çekilen Elizabeth Dole, Hollywood'a ilham oldu

Gelecek yıl Amerika'da yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını koyan ancak sürpriz bir kararla geri çekilen Elizabeth Dole, Hollywood senaristlerine ilham kaynağı oldu. Amerika'nın, uzun bir süre bir kadını başkan olarak göremeyeceğini anlayan Hollywood, en azından bir filmde başkan olarak bir kadını oynatmaya karar verdi. "Madame President" adlı filmin konusu şöyle:

OVAL OFİS
Amerika Başkanı'nın Yardımcısı bir skandal nedeniyle görevinden alınır. Başkent, hukuk fakültesinden arkadaşı olan ve aynı zamanda Senatör Diana Bradley'i yardımcılığına getirir. Ancak Başkan felç olur. Boş kalan koltuğa da Diana Bradley gelir ve Bayan başkan Oval Ofis'e yerleşir. Başkan bayan olunca, erkeklerden intikam almak da en önemli amacı olur. Bayan Başkan, Arap liderlerinin yüzünde bir tokat gibi patlar. Cinsel ayırım yapan, suları kirleten Arap liderlerinden intikam almak için uğraşmaya başlar.

BAYAN BAŞKAN KİM OLACAK
Konu böyle ancak prodüktör Foster'ın aklını kurcalayan tek bir soru kaldı. O da "Bayan Başkanı kim oynayacak?" Birçok aktris düşünüldü. Ancak hiçbiri role uygun bulunmadı. Önce Emma Thompson akla geldi. Ancak aksanı var diye vazgeçildi. Sonra Melanie Griffith gibi güzel ve çekici bir başkan fikri ortaya çıktı. Ancak Meryl Streep olması gerektiğine karar verildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır