kapat

19.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Minik Serçe'99
Sezen Aksu yeni perçemli saç modeliyle eski günlerdeki 'Minik Serçe' gibi oldu

KIsacIk kestirdiği saçları ve perçemiyle tıpkı genç kızlığındaki Minik Serçe olarak hayranlarının karşısına çıkan 46 yaşındaki Sezen Aksu şaşırttı.

Yeni tipiyle ilk kez brunch için geldiği Ece Bar'da ortaya çıkan Sezen Aksu, birlikte geldiği arkadaşlarıyla adeta genç kızlık günlerini yeniden yaşadı. Yaptığı değişik mimiklerle, şakalarla ortalığı kırıp geçiren sanatçı, Mustafa Sandal'ın eski sevgilisi Aslı Berker'in kalın olan dudaklarını kendi dudaklarına benzetti. Ve orada bulunan Aslı'ya, "Bak artık ben dudaklarımı incelttim, yanaklarımı da aldırdım" diyerek suratına verdiği garip şekillerle komiklik yaptı.

'ESTETİKLE İŞİM YOK'
Neşesi yerinde olan Minik Serçe güzelliğiyle dikkat çekti. Arkadaşları arasında estetik mi yaptırdın sorusuna Aksu, "Estetik ameliyatlarıyla hiç işim olmaz. Genç kalmamın sebebi beynim. Vücudumun her noktasını beynimle yönetiyorum. Ben ilaç bile kullanmıyorum. Mesela bacağım ağrıdığı zaman beynim bacağıma iyileşmesi için emir veriyor. Bunları bir başkasına söylesem benim için yanlış düşünceler içine girecek. Ama gerçekten öyle " dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır