kapat

19.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tecavüzcü hırsızlar
Lüks semtlerde girdikleri evleri hem soyan hem de evde bulunan kadınlara tecavüz eden 2 azılı hırsız yakalandı

LÜks semtlerde girdikleri evlerde hem hırsızlık yapan hem de evdeki kadınlara tecavüz eden Mahmut Ökte ve Hasan Kabaz adlarında iki azılı hırsız, polis tarafından düzenlenen seri operasyonlar sonucunda ele geçirildi. Etiler'de yaklaşık 3 ay önce A.E.'nin evine girip tecavüz eden Ökte ile Kaba, genç kadının cep telefonunu, ziynet eşyalarını ve parasını çalmışlardı.

İZMİR'DE DÜZENLENEN OPERASYON
Olaydan sonra soruşturmaya başlayan Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, A.E.'nin ifadesi doğrultusunda tecavüzcü hırsızların eşkalini belirledi. Araştırmalarını genişleten polis, Mahmut Ökte'nin İzmir'de olduğunu tespit etti. Yapılan takip sonucu sapık hırsız Ökte, Gasp Bürosu ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyonla İzmir'de yakalandı. Gözaltına alınan Mahmut Ökte'nin ifadesi doğrultusunda Hasan Kaba'nın İstanbul Gültepe'de olduğu belirlendi. Polis, düzenlediği operasyonda Kaba'yı da saklandığı evde kıskıvrak yakaladı.

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu'nda gözaltına alınan Mahmut Ökte ve Hasan Kaba, suçlarını itiraf ettiler. Ökte ve Kaba, lüks semtlerde bugüne kadar girdikleri evlerde 10 ayrı gasp ve tecavüz olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettiler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır