kapat

19.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
40 milyon $'lık tanıtım
Turizm Bakanlığı Türkiye'nin 30 ülkede yapılacak tanıtım çalışmaları için 40 milyon dolar harcayacak. Projeler için Kasım'a kadar başvuru yapılabilecek

Turizm Bakanlığı, 1999-2000 sezonunda dünyanın değişik ülkelerinde yapacağı tanıtım için toplam 8 kategoride yaklaşık 30 ülkede yapılacak tanıtım çalışmaları için 40 milyon (18 trilyon 400 milyar) dolar harcayacak. Türkiye'nin turizm potansiyeli içerisinde yer alan ülkelerde yaratıcı çalışma, medya planlaması ve halkla ilişkiler alanlarında yapılacak tanıtım çalışmaları için açılan ihalede 8 Kasım'a kadar bakanlığa başvuru gerekiyor.

Yurtdışındaki ajanslar ile yerli ajansların katılabileceği ihalede, Avusturya, Almanya, İsviçre, Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan için 13 milyon 700 bin dolar, BDT ülkeleri için 5 milyon dolar, İngiltere, İrlanda, Hollanda, Belçika, İsveç, Danimarka, Finlandiya ve Norveç için 8 milyon 500 bin dolar, ABD ve Kanada için 4 milyon 500 bin dolar, Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz için 4 milyon dolar, Japonya, Avustralya, Yeni Zelanda, Güneykore ve Singapur için 2 milyon 300 bin dolar, Ürdün, S.Arabistan, BAE ve Kuveyt için 1 milyon dolar ve İsrail için de 1 milyon dolarlık tanıtım öngörülüyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır