kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Bill Gates'in serveti elinizin altında
Başarı, para, şan, şöhret ve Bill Gates. Microsoft'un dahi çocuğunun dillere destan kişisel servetini işlemeyen medya kurumu kalmadı. Biz de sizlere bu sefer sizi internet sitesinden Gates'e ulaşmanızı istiyoruz. Gates'in servetini anı anına takip edebileceğiniz gates...... sitesinde Microsoft hisselerinin anında göreceksiniz. Ve böylece kişisel servetinin ne alemde olduğunu Fortune dergisine gerek kalmadan öğrenebileceksiniz. Tek yapmanız gereken tıklamanız.

http://www.gates.com/

* Cep sözlüğü devri tarihe karıştı
Bu neydi? Ne anlama geliyordu? Hayır böyle bir kelime yoktu. Evet bu tartışmaların hepsini hergün yaşıyoruz. Ama artık son. Çünkü whatis sitesi çok geniş kapsamlı bir sözlük sitesi. Aklınıza gelebilecek her türlü kelime, deyim ve atasözünü burada bulabilirsiniz. Özellikle yabancı dille eğitim alan öğrenciler bu siteden çok faydalanacak. Artık ödev yaparken, tez hazırlarken fazla mücadele etmeyecesiniz. Whatis sitesine girip kelimelerin anlamını çözeceksiniz.

http://www.whatis.com

* Kenan Paşa artık bu siteden sesleniyor
Türk politika tarihine damgasını vuranlardan biri olan Kenan Evren, bu yakınlarda Kenan Evren Kültür, Eğitim ve Doğayı Koruma Derneği'nin faaliyetlerini içeren bir site açtı: kenanevren. Sitede, derneğin yaptıkları çalışmalar ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Hali hazırda Marmaris'te yaşayan Kenan Paşa, emekli olduğundan beri yaşamını eğitim, kültür ve çevre sorunlarına adadı. Size tavsiyemiz Kenan Paşa'nın sitesine girin ve bu renkli kişiliğin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olun.

http://www.kenanevren.org.tr


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır