kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
PerYön kenetlendi
Eski ve yeni üyelerin kaynaşmasını sağlamak amacıyla İşte İnsan'ın sponsorluğunda düzenlenen PerYön yemeği, iki kuşağın birbirine kenetlenmesini sağladı

Türkiye'nin insan kaynakları yöneticilerini şemsiyesi altında toplayan en büyük kuruluş olan Personel Yöneticileri Derneği (Peryön), geçtiğimiz hafta The Marmara Oteli'nde düzenlenen akşam yemeğiyle güven tazeledi.

Eski ve yeni Peryön üyelerinin birbirleriyle kaynaşmasını amaçlayan ve İŞTE İNSAN'ın sponsorluğunu yaptığı yemekte bir konuşma yapan Peryön Başkanı Ersan Yücel, derneğin faaliyetlerini başarıyla sürdürebilmesi ve bir oda halini alabilmesi için eski ve yeni üyelerin ellerini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Derneğin bireysel gayretlerle yürüyen bir kurum olmaktan çıkıp daha aktif bir yapıya ancak bu şekilde kavuşabileceğini savunan Yücel'e hem yeni hem de eski üyelerden büyük destek geldi. Yemekte, yaklaşan Peryön Genel Kurulu'nda yönetim kuruluna aday olmak isteyen yeni üyeler de adaylıklarını bildirdiler.

Gecede kısa bir konuşma yapan İşte İnsan Reklam Grup Koordinatörü Okan Tütüncü de, Peryön üyelerine gazetemize verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Personel Yöneticileri Derneği üyeleri, yemeğin derneğin kalkınması için daha Daha sonra The Marmara Oteli'nin birbirinden leziz yemeklerini Enbe Orkestrası'nın başarılı müzikleri eşliğinde tattılar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır