kapat

03.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Monica yıprattı
First Lady Hillary Clinton karar verdi, yüzündeki kırışıklardan kurtulmak için bıçak altına yatacak

EŞİ Başkan Bill Clinton'ın karıştığı seks skandallarından çok yıpranan Hillary Clinton estetik ameliyat olmayı planlıyor.

Amerika'nın ünlü paparazzi dergisi National Enquirer'ın, haberine göre Hillary önümüzdeki günlerde yüzündeki kırışıklıklar ve göz altındaki torbalardan kurtulacak. Beyaz Saray'dan sızan haberlere göre Hillary aynanın karşısına geçip "Aman Tanrım, bu kadar kötü göründüğüme inanamıyorum. Kendime bakıyorum da geçen bir yılda yüzüm 10 yıl yaşlanmış görünüyor. Bu çizgilerden kesinlikle kurtulmalıyım. Böylece kendimi daha iyi hissedeceğim. Bu depresif görünüşlü halimden kurtulmalıyım. Daha genç bir yüz de bunun ilk adımı olacak" diyor.

20 BİN DOLAR...
Hillary'nin konuyu anlattığı bir arakadaşının dergiye sızdırdığı habere göre de First Lady, New York ve Los Angeles'taki plastik cerrahlara danışarak bilgi aldı. Doktorlarla görüşmelerini gizli olması açısından telefonla yapan Hillary, yüzünün çeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarını da tavsiyeleri için bu uzmanlara gönderdi. Göz altlarındaki torbaları aldırma, yüz gerdirme ve boyundaki çizgileri yok etmek için yapılacak operasyon Hillary'ye 20 bin dolara (yaklaşık 9 milyar lira) mal olacak.

CLINTON'DAN İZİN ALDI
Hillary estetik konusunu kocası Bill Clinton ile 23 yaşındaki kızı Chelsea'ye de açtı. Bill Clinton karısına "Çok sevindim. Kendini iyi hissedeceksen bu evliliğimiz için de yararlı olur" dedi. Chelsea de "Anne sen bakımlı bir kadın olmayı hak ediyorsun" şeklinde bir tepki verdi. Hillary yine bir arkadaşına "Böyle bir estetik ameliyat benim politik kariyerim için de iyi olacak. Görünüşüme dikkat etmenin tam zamanı" şeklinde konuştu. Hillary Clinton 2000 yılında yapılacak seçimlerde Demokrat Parti'den New York senatörlüğüne oynayacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır