kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ye, Eğlen, spor izle! POLAT CHAMPİONS
METE TANSUBu hafta sizleri hem güzel yemeğe hem de spora doyabileceğiniz Polat Champions'a götürüyoruz.

Dünyada Marriott Otel'leri bünyesinde yer alan Polat Champions, Polat Renaissance Otel'in bünyesinde bulunuyor. Bir spor kulisini andıran 'Polat Champions The American Sports Bar and Restaurant', yemek, müzik, eğlence ve sporun içiçe yaşadığı bir ortam. Champions, saat 12.00'den 02.00'ye kadar müşterilerine hizmet veriyor. Müşteri portföyünü ise ağırlıklı olarak gençler, otel müşterileri ve spor camiası oluşturuyor. Toplam kapasitesi 800 olan Champions'ın dekoru ise gerçekten çok farklı. Duvarlar, dünyada ve Türkiye'de sporun her dalındaki ünlülere ait 500'e yakın imzalı hatıra eşyası ve fotoğrafla süslü. Bir spor müzesini andıran Polat Champions, gelen misafirlerini sadece yemekle sınırlı bırakmıyor. Onların keyifli vakit geçirmeleri için salona bilardo masası, elektronik oyunlar, tilt ve langırt gibi çeşitli aktiviteler sağlamış. Yani Champions'ta yemek bitince ne yapacağım stresi yaşamayacaksınız. Hafta sonları ise canlı müzik var. Her hafta farklı gruplar, pop müzik örnekleri sunuyor. Aynı zamanda sponsor şirketlerin çeşitli eğlenceleri de hemen hemen her gün yapılıyor. Bütün bunların yanı sıra hafta sonları futbol ve basketbol heyecanını, buradaki dev ekranlardan yaşayabilir ve coşabilirsiniz.

Amerikan ağırlıklı mutfak
Polat Champions'ın mönüsünü ağırlıklı olarak Amerika ve Meksika mutfağı oluşturuyor. Başlangıç olarak Cross Check'i mutlaka denemelisiniz. Kızartılmış Waffle patates, dana bacon, çedar peyniri, domates ve mayonez eşliğinde sunulan nefis bir iştah açıcı. Salatalardan Taco Salad ve Tuna Salad çok değişik bir lezzete sahip. Ana yemek olarak ise Tavuklu Dürüm, Sirloin Steak ve Meksika Usulü Sandviç mutlaka denenmesi gerekenler. Tatlılardan Carrot Cake, Apple Pie ve Brownie Sandwich, bu mükellef yemeği bitiren lezzetler.

Yemeğin arkasından isterseniz bara geçip, sohbetinize orada devam edebilirsiniz. Barda dilediğiniz her türlü içkiyi bulmak mümkün. Barmenlerin yaptıkları şovlar ise görülmeye değer. 'Polat Champions The American Sports Bar and Restaurant', güzel bir yemeğin yanında, sıkılmadan vakit geçirip, eğlenebileceğiniz bir mekan. TEL: 0 212 662 24 31


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır