kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Rıdvan hoca büyük şans
"Ben dahil herkes yavaş yavaş kendine geliyor. Ancak camia sabırsız. Biraz sabretmek gerek."

F.Bahçe'nin sezon başında Trabzon'dan büyük ümitlerle aldığı ancak sakatlığı nedeniyle form tutmaya yeni yeni başlayan Abdullah, "En büyük hayalim şampiyonluk yaşamak. Trabzon'da 8 yıl oynadım. Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı gibi kupaları aldık. 27 yaşındayım ve şampiyon olmak istiyorum. Ben ve tüm arkadaşlarım, F.Bahçe'den aldığımız parayı hak etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Rıdvan Hoca büyük şans
Türkiye'de herşeyin başarıya endeksli olmasından yakınan milli futbolcu şöyle devam etti: "Şampiyon olursak, Rıdvan Hoca'ya 'En büyük hoca' denecek. Tersinde, 'Genç ve deneyimsiz' olacak. Rıdvan Hoca'nın F.Bahçe'nin başında olması büyük şans. Ama camia sabırsız. Kolay değil; 6-7 yeni oyuncu ilk 11'de oynuyor. Uyum dönemi yavaş yavaş geçiyor. Ben de kendime geliyorum, arkadaşlarım da..."

Geç oldu, temiz oldu
Abdullah sözlerini şöyle tamamladı: "Bu yılki şampiyonluğun en önemli noktası 2000 yılının şampiyonu olmak. Bu asla unutulmayacak. F.Bahçe tarihine bunu yazdırmak istiyoruz. F.Bahçe'ye 1990'da gelmiş olsaydım yitip giderdim; şu anki konumuma gelemezdim. Geç oldu, ama temiz oldu. Sol kanatta tek olmak beni kamçılıyor, bana çok daha fazla sorumluluk yüklüyor."



Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır