kapat

28.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
BRİEGEL 11'İNİ BULDU
İdeal kadroyu oluşturmaya çalışan Briegel, Denizli beraberliğinden sonra Vanspor ve Kocaeli maçlarında da aynı 11'le sahaya çıktı. Alman hoca yedekleri de değiştirmedi

Son haftalarda ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisini kazanan Beşiktaş'ta başarının sırrı ortaya çıktı: Disiplin ve kadroda istikrar.

Ligin üçüncü haftasında Denizlispor'la berabere kalarak 2 puan kaybeden siyah-beyazlı ekipte, teknik direktör Briegel takımın oyunundan memnun olduğunu belirterek sonraki maçlarda da kadroyu değiştirmedi.

Kafasındaki ideal 11'i oluşturmaya çalışan Alman teknik direktör, Van ve Kocaeli maçlarında da aynı oyuncularla sahaya çıktı.

Galibiyet primi 1.5 milyar
Bu maçlara Shorunmu - Ali Eren, Hengen, Sellami - Schaefer, Yasin, Mehmet, Tayfur, Münch - Ertuğrul ve Ahmet ilk 11'iyle çıkan Beşiktaş'ta Fevzi, Rahim, Mutlu, Savaş, Ersen, İlhan ve Nihat da kulübede görev beklediler. Beşiktaş, Vanspor'u deplasmanda 6-0, Kocaeli'yi de İnönü'de 1-0 yenerken futboluyla da alkışlandı.

Bu arada Beşiktaş, perşembe günü 4 günlük kamp için Antalya'ya gidecek. Yönetim Kurulu, Kocaeli maçının galibiyet primini 1.5'ar milyar lira olarak tespit etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır