kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş'ta kaos
Beşiktaş, yabancı golcü konusunda sadece izlemekle yetiniyor. Bartlett'ı beğenen teknik direktör Briegel, "Bu yıl da alabiliriz, gelecek yıl da" diyerek kafaları karıştırdı

Beşiktaş'ta yabancı golcü kaosu devam ediyor. Aylar öncesinden Oktay ve Amokachi'nin gönderilmesinin kesinleşmesine rağmen bir türlü yeni golcü konusunda ilerleme sağlanamıyor.

Önceki gece İsviçre'nin Zürich takımında görev yapan Güney Afrikalı Shaun Bartlett'i UEFA Kupası maçında Lierse'e karşı izleyen teknik direktör Briegel, bu oyuncuyu çok beğendiğini ifade ederek, "Hava topları mükemmel ve kondüsyonu süper" dedi. Ancak Alman hoca, "Değerlendirmelere devam edeceğiz. Bu yıl da oyuncu alabiliriz, gelecek yıl da" diye konuştu. Briegel'in gelecek hafta da İngiltere'nin Birmingham City takımında oynayan Andy Johnson'ı izlemeye gitmesi bekleniyor. Transfere 3 milyon dolarlık bir bütçe ayıran siyah-beyazlıların Bartlett'ın yaklaşık 2.5 milyon dolarlık maliyetini aşağıya çekmeye çalıştığı öğrenildi.

Wichniarek skandalı çıldırttı
Beşiktaş'ta Briegel'in Polonya'da yaşadığı Wichniarek skandalına tepkiler büyüyor. Muhalefet, "Beşiktaş ile alay edilmesine göz yumulmasına karşıyız. Menajerlerin elinde oyuncak oluyoruz" yorumunu yapıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır