kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aşk sarhoşları
Evli sevgilisi Murat Şahin'i unutmaya çalışan Hande Ataizi, bir süredir 8 yıllık arkadaşı DJ Uğur Kerke ile birlikte.

Genç yıldız sevgilisinden söz ederken yaşadığı romantizme de dikkat çekiyor ve "İlk kez bir erkek bana önemli günlerin dışında da elinde çiçek demetleri ile geliyor" diyor.

Ebru Şallı'nın yeni aşkı
Reyting Hamdi'nin yuvasını yıkan kadın olarak gösterilen manken Ebru Şallı iki haftadır Yeni Karamürsel Mağazaları'nın genç patronu Harun Tan ile büyük aşk yaşıyor. Boşandıktan sonra ilk ciddi aşkını yaşadığını söyleyen Şallı, "Sevgilim gözlerime vuruldu" diyor. Her konuda çok iyi anlaştıklarını söyleyen genç manken yaşadığı zor günlerin ardından böyle bir aşkla moral bulduğunu söylüyor.

Özlem'e altın bilezik
Sabah Şekerleri'nin sevimli sunucusu Özlem Yıldız, eski aşkı Mehmet Ali Erbil'in gölgesinden kurtulamıyor. Uzun süredir manken Nefise Karatay ile birlikte olmasına rağmen sık sık telefonla Özlem Yıldızı'ı da arayan Mehmet Ali Erbil, 27 Ağustos'ta Özlem Yıldız'ın doğumgününe katıldı. Ve eski aşkına altın bir bilezik alarak onu unutmadığını ispat etti.

Şener-Kutluay yakınlaşması
Her zaman aşklarıyla gündemde olan manken Demet Şener'in adı ise bugünlerde ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'la anılıyor. Demet Akalın'la birlikte olan İbrahim Kutluay ile Demet Şener Hillside'da spor yaparken tanışmışlar. Daha sonra Etiler'de Köşebaşı adlı restoranda birlikte yemek yemişler.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır