kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tele-kız istedi kızı geldi
Kandırılıp kaçırılarak fuhuşa sürüklenen kızını, müşteri kılığına girerek kurtardı

Adil Acar... Burdurlu bir baba. 15 gün önce kızı Fatma Acar kandırılıp, kaçırıldı. Baba Acar, kızının kaybolmasından sonra adeta bir dedektif gibi çalıştı. Adil Acar, işe kızı Ayşe'nin telefon faturalarını inceleyerek başladı; Rahşan Akbulut adında hayat kadınının cep telefonuna ulaştı. Acar, Denizli'de bulunan Rahşan Akbulut'u polise şikayet etti.

Satıcı, polisi atlattı
Ancak Akbulut, şikayetin ardından Denizli Savcılığı'na avukatını gönderip, Fatma Acar'ın dayak yüzünden evinden kaçtığını söyledi ve genç kızı da alıp Antalya'ya gitti.

Bunun üzerine bir plan kuran baba Adil Acar, iki arkadaşını alarak Denizli'ye gitti ve Rahşan Akbulut'u cep telefonundan aradı; "Güzel bir gün geçirmek istiyorum. Paranın hiç önemi yok" dedi.

Antalya'ya daveti
Ancak Akbulut, Antalya'da olduğunu söyleyerek, "Buraya gelin, elimde Guzel kızlar var" dedi. Hemen Antalya'ya giden Acar, durumu polise bildirdi ve Akbulut ve yanında getireceği kız arkadaşını beklemeye başladı. Bir süre sonra Akbulut ile Fatma Acar, otomobilden indiler. Adil Acar, gördüğü manzara karşısında şoke oldu ve bir süre öylece donakaldı.

"Babacığım kurtar beni"
Polis, kadın satıcısı Rahşan Akbulut'u kıskıvrak yakalarken, babasını karşısında gören Fatma Acar, "Babacığım kurtar beni" diye ağlayarak babasına sarıldı. Fatma Acar, Akbulut'un astsubay olan üvey kardeşi Mustafa Yücel'in kendisine evlenme vaadinde bulunup kandırdığını söyleyerek "Mustafa'ya inanmıştım, evleneceğim günü bekliyordum. Rahşan Akbulut, beni evimden alıp buralara getirdi" dedi.

Yusuf DALAMAN (SHA)


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır