kapat

18.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Denizbank'tan bedelli kredisi
Bankalar 15 bin marklık bedelli askerlik için kredi vermeye devam ediyorlar. Denizbank bedelli askerlik için 6, 9 ve 12 ay vadeli kredi vermeye başladı. Banka bunun dışında ilk üç ayı ödemesiz bedelli askerlik kredisi vereceğini açıkladı. Banka bu imkândan yararlanmak isteyenler için vadenin 15 aya çıkabileceğini bildirdi. Bankanın kredinin faizinin yüzde 0.5'lik kısmının da depremzedelere aktarılacağını açıkladı. Bayındırbank ve Sitebank da bedelli askerlik kredi kullandıracaklarını açıkladılar. Bayındırbank 3 milyara kadar kredi kullandıracağını ve faizin aylık yüzde 7.45 olacağını açıkladı.

2000 sorunu masaya yatırılıyor
TÜRKİYE Bankalar Birliği 21 Eylül'de Hazine Müsteşarlığı ve Merkez Bankası üst düzey yetkililerinin konuşmacı olarak katılacağı bankacılık sektörü ve 2000 yılı sorunu konusundaki hazırlıkların anlatılacağı, bir toplantı düzenleniyor. Sadece bankacıların katılımına açık olacak toplantı, saat 14:00'de Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Edo'dan bayanlara light dondurma
Merkezi Kahramanmaraş'ta olan ve Edo Dondurma Cafe adı altında şubeleri bulunan Ferah Dondurma, dondurma çeşitlerine bir yenisini daha katıyor. "Edo Light 2000" adı verilen bu yeni dondurmanın özellikle bayanların ilgisini çekmesi bekleniyor. Kalorisinin düşük olmasının yanısıra, dondurmanın bir özelliği de ağız kokusunu gidermesi.

Netaş, 9 milyon dolarlık üç ayrı ihale kazandı
Netaş, Türk Telekom'un açmış olduğu TSDnet (Sayısal Veri Şebekesi) ihalesini birinci firma olarak kazandı. İhalede yüzde 70 pazar payı elde eden Netaş, Türk Telekom'la yaklaşık 9 milyon değerindeki kontrat imzaladı. Proje, yüksek ve düşük hızlı kiralık devre ihtiyaçlarının tüm ülke genelinde karşılanmasını ve yeni veri servislerini kapsayan teknolojilerin kullanılmasını sağlayacak ve üç ayda tamamlanacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır